Libnet.ro
UNICEF

14:45

Valeriu Gheorghita: Se intentioneaza ca pe 27 decembrie sa inceapa activitatea de vaccinare anti-COVID-19 in februarie vorbim de aproape un milion de doze

B1 B1,
Valeriu Gheorghita: Se intentioneaza ca pe 27 decembrie sa inceapa activitatea de vaccinare anti-COVID-19 in februarie vorbim de aproape un milion de doze

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID-19, a declarat miercuri, pentru B1 TV, ca la finele lunii acesteia Romania va primi o transa simbolica de 10. 000 de doze, care vor ajunge. continuă pe B1

Vaccinarea anti-COVID in Romania incepe la 27 decembrie

Campania nationala de vaccinare anti-COVID va incepe la 27 decembrie, simultan in toate tarile UE. Din prima transa simbolica de 10. 000 de doze pe care o primeste Romania, se vor vaccina 5. 000 de cadre medicale.

Valeriu Gheorghita: Ne dorim sa fie un sistem accesibil tuturor. Va fi o comisie de receptie, prin care aceste vaccinuri intra in tara

Coordonatorul campaniei de vaccinare anti COVID-19, Valeriu Gheorghita, a precizatca nu vor exista liste de asteptare cand va incepe campania de vaccinare anti-Covidpentru ca programarile se vor face.

Valeriu Gheorghita, despre dezinformarea vaccinarii anti-Covid: Este o realitate cu care nu doar Romania se confrunta

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID-19, avorbit miercuri, pentru B1 TV,despre campania de informare in privinta vaccinarii anti-Covid-19. Este o realitate cu.

Valeriu Gheorghita, despre dezinformarea vaccinarii anti-Covid: Este o realitate cu care nu doar Romania se confrunta. La o dezinformare nu poti raspunde altfel decat printr-o informare corecta, stiintifica si sustinuta (VIDEO)

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID-19, avorbit miercuri, pentru B1 TV,despre campania de informare in privinta vaccinarii anti-Covid-19. Este o realitate cu.

Medicul Valeriu Gheorghita: Daca ne vaccinam anti-COVID, nu ne imbolnavim intr-un procent de peste 95%, adica nu facem nicio manifestare clinica a bolii. Nu se stie in ce masura vaccinul previne infectia asimptomatica (VIDEO)

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-coronavirus a explicat miercuri seara, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca vaccinul.

Valeriu Gheorghita: Vaccinul anti-COVID ar putea ajunge in Romania intre Craciun si Anul Nou. Cate doze vor fi disponibile

Coordonatorul campaniei de vaccinare anti COVID-19, Valeriu Gheorghita, a declarat, la Digi 24, ca primele doze de vaccin impotriva COVID-19 ar putea saajungain Romania intre Craciun si Anul.

Valeriu Gheorghita: Vaccinul anti-COVID-19 ar putea ajunge in Romania intre Craciun si Anul Nou. Cand va incepe vaccinarea

Coordonatorul campaniei nationale de vaccinare,Valeriu Gheorghita, a declarat ca primele vaccinuri impotriva COVID-19 ar putea fi administrate in Romania chiar anul acesta, intre Craciun si Anul Nou.

Vaccinarea anti COVID-19 ar putea incepe inainte de Revelion! Comisia Europeana: incepem aceasta campanie pe 27 decembrie

Presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen a declarat ca toate cele 27 de state din Uniunea Europeana ar putea incepe campaniile de vaccinare in acceasi zi, sugerand data de 27 decembrie. Este un cadou de Craciun pentru toti cetatenii, a afirmat si vicepresedintele Comisiei Europene, Margaritis Schinas.

Craciun fara zapada in mai multe zone din tara. Meteorologii au anuntat prognoza pentru intervalul 14 - 27 decembrie

Craciunul din 2020 va fi unul fara zapada pentru locuitorii mai multor regiuni din Romania, potrivit meterologilor, a caror prognoza pentru intervalul 14 -27 decembrie indica temperaturi peste media.

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )