Libnet.ro
UNICEF

12:15

Valeriu Nicolae a ramas la 17 voturi distanta de Parlament Ultimele contestatii i-au fost respinse

Hotnews Hotnews,
 Valeriu Nicolae a ramas la 17 voturi distanta de Parlament Ultimele contestatii i-au fost respinse

Valeriu Nicolae nu a reusit sa faca pragul necesar pentru intrarea in Parlament, lipsindu-i 17 voturi pentru a obtine mandatul de deputat independent. Potrivit rezultatelor finale publicate de Biroul Electoral Central, Valeriu Nicolae a obtinut 16. 343 de voturi. continuă pe Hotnews

Valeriu Nicolae: Sunt la 17 voturi de prag. Patru persoane din cei care m-au votat nu si-au regasit voturile

Candidatul independent la Camera Deputatilor Valeriu Nicolae este la doar 17 voturi distanta de a atinge pragul electoral de 5%, noteaza acesta pe Facebook. Valeriu Nicolae explica ca a depus 28 de contestatii, precizand ca persoane pe care le cunoaste personal nu si-au regasit voturile acolo unde au votat.

Valeriu Nicolae, la 46 de voturi distanta de a intra in Parlament. Acesta a facut contestatii

Candidatul independent la Camera Deputatilor Valeriu Nicolae mai are nevoie doar de 46 de voturi pentru a obtine un mandat de parlamentar, se arata intr-un mesaj publicat de o membra a echipei sale de campanie pe un grup intern de sustinatori. La alegerile parlamentare 2020 Valeriu Nicolae a obtinut 16. 314 voturi.

Valeriu Nicolae a pierdut mandatul de deputat la 31 de voturi. E doar vina mea ca nu am intrat in Parlament

31 de voturi i-au lipsit lui Valeriu Nicolae ca sa obtina mandatul de deputat pentru care a candidat ca independent. E doar vina mea ca nu am intrat in Parlament sansele ca cele 8 contestatii sa fie admise sunt minime). Au lipsit 31 de voturi - au fost peste 16. 300 de oameni care m-au votat. imi pare tare, tare rau pentru oamenii care au pus mult, mult suflet in campanie, a scris el pe Facebook.

Valeriu Nicolae: Sa fi contribuit la faptul ca PMP si ProRomania nu sunt in Parlament e aproape la fel de fain ca victoria lui Michael Jordan din 1996

Candidatul independent pentru un mandat in Camera Deputatilor Valeriu Nicolae, care a obtinut un scor foarte apropiat de pragul electoral in urma alegerilor de duminica, se declara fericit, desi nu a intrat in Parlament, din cauza ca i-au lipsit cateva voturi, necesare pentru a atinge pragul electoral, sugerand ca a contribuit la ratarea Parlamentului de PMP si Pro Romania.

Valeriu Nicolae, candidat independent la Parlamentare: Suntem la 17 voturi de prag. Oameni pe care ii cunosc personal nu si-au regasit voturile acolo unde au votat

Candidatul independent la Camera Deputatilor, Valeriu Nicolae spune ca a depus 28 de noi contestatii intrucat are suspiciuni ca unele din voturile acordate pentru el nu au fost contabilizate corect. Nicolae mai spune ca in acest moment se afla la 17 voturi de pragul electoral, iar prin contestatii depuse anterior a reusit sa recupereze 29 de voturi.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )