Libnet.ro
UNICEF

23:45

Vanghelie care este a fost exclus din partidul care nu este

Adevărul Adevărul,
Vanghelie care este a fost exclus din partidul care nu este

Mircea Geoana a lasat de inteles ca Marian Vanghelie nu va face parte din Partidul Socialist Roman PSRO), noul partid politic care inca nu a fost inregistrat la tribunal. Asadar, din cauza problemelor cu Justitia, primarul care este, Marian Vanghelie, a fost lasat din brate, cel putin ca imagine, de prietenul sau Mircea Geoana. continuă pe Adevărul

Mircea Basescu, audiat in dosarul in care este acuzat ca a luat spaga de la rudele lui Bercea Mondial

Mircea Basescu este audiat in dosarul in care este acuzat ca a luat spaga de la rudele lui Bercea Mondial. Mircea Basescu si Marian Capatana au fost arestati preventiv dupa ce familia lui Bercea Mondial.

Show-ul Romanii au talent, in vizorul CNA. Care este motivul

Consiliul National al Audiovizualului CNA) va analiza, saptamana viitoare, o editie a emisiunii Romanii au talent, in care a fost promovat un concurent care ar fi fost condamnat pentru complicitate la o crima, informeaza Mediafax.

Camera Deputatilor, data in judecata de o cetateanca. Care este motivul

Camera Deputatilor a fost data in judecata de cetateanca Ioana Nadolu, deoarece nu a primit in termen legal, datele solicitate cu privire la incompatibilitatea deputatului PSD Constantin Adascalitei, alaturi de care este asociat la societati comerciale, relateaza Mediafax.

Camera Deputatilor, data in judecata de o femei. Care este motivul

Camera Deputatilor a fost data in judecata de cetateanca Ioana Nadolu, deoarece nu a primit in termen legal, datele solicitate cu privire la incompatibilitatea deputatului PSD Constantin Adascalitei, alaturi de care este asociat la societati comerciale, relateaza Mediafax.

Radu Mazare, arestat preventiv, in dosarul in care este acuzat ca a luat mita

Instanta suprema a decis definitiv, azi, ca primarul Constantei, Radu Mazare, sa fie arestat preventiv, in dosarul in care este acuzat ca a luat mita noua milioane de euro, de la firme pe care le-a sprijinit in obtinerea de autorizatii si respectiv castigarea unei licitatii.

Actorul Harrison Ford a fost externat din spital, dupa accidentul de avion

Actorul Harrison Ford a parasit weekendul trecut clinica din Los Angeles in care a fost internat de urgenta dupa accidentul de avion pe care l-a suferit la inceputul lunii martie.

Minel Pina, aflat in arest la domiciliu, a fost suspendat din functia de primar al Slatinei

Minel Pina a fost suspendat din functia de primar al Slatinei potrivit unui ordin emis de prefectul judetului Olt. Pina se afla in arest la domiciliu, fiind implicat in dosarul fostului ministru de Finante Darius.

Procesul referendumului a fost amanat din nou. Liviu Dragnea va afla verdictul la finalul lunii aprilie

UPDATE - Procesul referendumului a fost amanat din nou. Liviu Dragnea, principalul acuzat in aceast dosar, mai are de asteptat pana la sfarsitul lunii viitoare pentru a afla verdictul judecatorilor de la inalta.

La 6 zile de la declansarea scandalului, Pro TV isi cere scuze: Un concurent a fost exclus de la Romanii au Talent, dupa ce s-a aflat ca a fost inchis pentru crima

Postul de televiziune Pro TV a hotarat sa-l excluda din competitia emisiunii Romanii au Talent pe pictorul povestitor, Andrei Grigoriu, in urma dezvaluiriilor facute recent, care arata ca Grigoriu a fost.

Vezi aici care este cel mai bun aeroport din lume

Aeroportul Changi din Singapore a fost votat drept cel mai bun din lume in 2015, in cadrul unui sondaj organizat de firma de consultanta Skytrax si ale carui rezultate au fost publicate in luna martie. Este al .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )