Libnet.ro
UNICEF

22:31

Procesul referendumului a fost amanat din nou. Liviu Dragnea va afla verdictul la finalul lunii aprilie

Antena3 Antena3,
Procesul referendumului a fost amanat din nou. Liviu Dragnea va afla verdictul la finalul lunii aprilie

UPDATE - Procesul referendumului a fost amanat din nou. Liviu Dragnea, principalul acuzat in aceast dosar, mai are de asteptat pana la sfarsitul lunii viitoare pentru a afla verdictul judecatorilor de la inalta. continuă pe Antena3

Politicienii spun lucruri traznite Cum a intors-o premierul de la Fa, Doina la Fa Ponta! si cum a dat Liviu Dragnea vina pe Dumnezeu

Premierul Victor Ponta a devenit subiect de bancuri dupa celebra replica Fa, Doina adresata colegei sale, ministrul Apelor, in barca cu care s-au plimbat pe ulitele inundate din Beiu. Liviu Dragnea a spus si el lucruri traznite. Nu in barca de la Beiu, ci dupa pierderea alegerilor prezidentiale , cand l-a gasit vinovat de esec pe Dumnezeu.

Soarta lui Liviu Dragnea decisa pe 30 martie Un nou termen in procesulFrauda la referendum

Liviu Dragnea se va prezenta, din nou, in fata magistratilor pe 30 martie, in cadrul unui nou termen al procesului Frauda la referendum. La ultimul termen, Victor Ponta a fost si el prezent in fata magistratilor de la inalta Curte de Casatie si Justitie in calitate de martor in procesul care vizeaza fraudarea referendumului din 2012. Dupa audierile de ICCJ, Ponta a declarat ca Dragnea nu a facut nimic singur si nu a facut nimic ilegal.

Liviu Dragnea a ajuns din nou in fata instantei pentru a da explicatii in dosarul referendumului. Pe 22 aprilie va avea loc dezbaterea finala in acest dosar (VIDEO)

20 Dezbaterea finala in dosarul referendumului va avea loc pe 22 aprilie. Liviu Dragnea se afla luni din nou in fata magistratilor pentru a da explicatii in dosarul referendumului, informeaza B1 TV.

Zi decisiva in dosarul referendumului. Liviu Dragnea, la ultimul termen al procesului

Liviu Dragnea este, la aceasta ora, in fata magistratilor instantei supreme, la ultimul termen al procesului in care este judecat pentru modul in care a gestionat organizarea referendumului pentru demiterea lui.

Liviu Dragnea, asteptat astazi la Curtea Suprema

Liviu Dragnea este asteptat, astazi, la Curtea Suprema, unde magistratii vor lua in discutie ultimul termen din dosarul Referendumul. Vicepremierul a fost trimis in judecata, alaturi de peste 70 de persoane, pentru fraudarea referendumului din 2012 privind demiterea fostului presedinte Traian Basescu.

Dosarul Referendumul. Liviu Dragnea, asteptat luni la Curtea Suprema pentru ultimul termen din acest caz

Liviu Dragnea este asteptat, luni, la Curtea Suprema, unde magistratii vor lua in discutie ultimul termen din dosarul Referendumul. Vicepremierul a fost trimis in judecata, alaturi de peste 70 de persoane, pentru fraudarea referendumului din 2012 privind demiterea fostului presedinte Traian Basescu.

Madalin Ionescu va fi din nou tatic?

Madalin Ionescu ar putea sa se pregateasca sa devina din nou tatic, intrucat sotia lui, Cristina Siscanu, lasa de inteles ca este insarcinata! Uite ce a scris pe o retea de socializare! .

Zeci de persoane protesteaza din nou impotriva votului pentru Sova

Aproximativ o suta de persoane s-au adunat din nou in centrul Capitalei, la Universitate, vineri seara, pentru a protesta fata de respingerea solicitarii DNA de retinere si arestare a lui Dan Sova.

Ioana Petrescu, din nou sef in Guvern. Ce functie ocupa fostul ministru al Finantelor

Ioana Petrescu, fost ministru al Finantelor, in prezent consilier al premierului Victor Ponta, a fost desemnata de seful Guvernului la conducerea Consiliului pentru aplicarea politicii in domeniul ajutorului de.

Vila in care trebuia sa stea Traian Basescu scoasa din nou la vanzare. Cu cat a fost nevoita RA-APPS sa scada pretul

RA-APPS mai face o incercare de a vinde casa pe care o pregatise initial pentru Traian Basescu. De data aceasta mai scade 10% din pretul ei sperand ca vineva o va cumpara. La prima incercare, din februarie,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )