Libnet.ro
UNICEF

18:46

Show-ul Romanii au talent, in vizorul CNA. Care este motivul

România Liberă România Liberă,
Show-ul Romanii au talent, in vizorul CNA. Care este motivul

Consiliul National al Audiovizualului CNA) va analiza, saptamana viitoare, o editie a emisiunii Romanii au talent, in care a fost promovat un concurent care ar fi fost condamnat pentru complicitate la o crima, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Valentin Jucan, despre Romanii au talent: A promovat comportamente care tin de obsesii sexuale si o crima care a inlacrimat juriul

Andrei Grigoriu, concurentul de la Romanii au talent care a ispasit o pedeapsa de 12 ani pentru complicitate la crima, i-a atras atentia lui Valentin Jucan, membru in Consiliul National al Audiovizualului CNA), care considera inadmisibila promovarea unor astfel de cazuri si solicita institutiei sa se autosesizeze.

Radu Mazare, arestat preventiv, in dosarul in care este acuzat ca a luat mita

Instanta suprema a decis definitiv, azi, ca primarul Constantei, Radu Mazare, sa fie arestat preventiv, in dosarul in care este acuzat ca a luat mita noua milioane de euro, de la firme pe care le-a sprijinit in obtinerea de autorizatii si respectiv castigarea unei licitatii.

Vanghelie care este a fost exclus din partidul care nu este

Mircea Geoana a lasat de inteles ca Marian Vanghelie nu va face parte din Partidul Socialist Roman PSRO), noul partid politic care inca nu a fost inregistrat la tribunal. Asadar, din cauza problemelor cu Justitia, primarul care este, Marian Vanghelie, a fost lasat din brate, cel putin ca imagine, de prietenul sau Mircea Geoana.

Mircea Basescu, audiat in dosarul in care este acuzat ca a luat spaga de la rudele lui Bercea Mondial

Mircea Basescu este audiat in dosarul in care este acuzat ca a luat spaga de la rudele lui Bercea Mondial. Mircea Basescu si Marian Capatana au fost arestati preventiv dupa ce familia lui Bercea Mondial.

Camera Deputatilor, data in judecata de o cetateanca. Care este motivul

Camera Deputatilor a fost data in judecata de cetateanca Ioana Nadolu, deoarece nu a primit in termen legal, datele solicitate cu privire la incompatibilitatea deputatului PSD Constantin Adascalitei, alaturi de care este asociat la societati comerciale, relateaza Mediafax.

Camera Deputatilor, data in judecata de o femei. Care este motivul

Camera Deputatilor a fost data in judecata de cetateanca Ioana Nadolu, deoarece nu a primit in termen legal, datele solicitate cu privire la incompatibilitatea deputatului PSD Constantin Adascalitei, alaturi de care este asociat la societati comerciale, relateaza Mediafax.

Sefa CNA le cere colegilor sai daune morale de 12.000 lei. Care este motivul

Presedinta Consiliului National al Audiovizualului Laura Georgescu, care la inceputul lunii martie a dat in judecata sase membri CNA, intrucat i-au redus atributiile la conducerea Consiliului, le cere acestora daune morale de 12. 000 de lei, informeaza Mediafax.

Cum sunt de fapt romanii? Daniel David, psihologul care face radiografia poporului roman, discuta online cu cititorii joi, de la ora 12:00

Daca stiinta s-ar ciocni cu religia, 50. 2% dintre romani ar alege religia. Ne consideram ospitalieri, inteligenti, cu simtul umorului si prietenosi. Asta desi, in realitate, avem o neincredere cronica in cei din jur, suntem mereu in defensiva, iar preocuparea pentru binele altora nu depaseste zona familiei. De unde vine ipocrizia cu care romanii isi ascund dorinta de putere sociala? Cum se manifesta complexele de superioritate ale romanilor? Cum s-a schimbat poporul roman de la Motru incoace? Reputatul psiholog Daniel David, coordonatorul studiului de proportii Psihologia Poporului Roman. Profilul Psihologic al Romanilor, va discuta online cu cititorii HotNews. ro joi, de la ora 12:00. Pune intrebari prin formularul de comentarii de la finalul articolului.

Vezi aici care este cel mai bun aeroport din lume

Aeroportul Changi din Singapore a fost votat drept cel mai bun din lume in 2015, in cadrul unui sondaj organizat de firma de consultanta Skytrax si ale carui rezultate au fost publicate in luna martie. Este al .

Razboi intre ministrul Sorin Campeanu si cercetatori. Care este pozitia Ministerul Educatiei

De la inceputul anului, ministrul Educatiei, Sorin Campeanu, a fost de acord cu o serie de initiative legislative pe care oamenii de stiinta le catalogheaza netransparente si paguboase pentru cercetarea din Romania.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )