Libnet.ro
UNICEF

19:15

Camera Deputatilor, data in judecata de o femei. Care este motivul

România Liberă România Liberă,
Camera Deputatilor, data in judecata de o femei. Care este motivul

Camera Deputatilor a fost data in judecata de cetateanca Ioana Nadolu, deoarece nu a primit in termen legal, datele solicitate cu privire la incompatibilitatea deputatului PSD Constantin Adascalitei, alaturi de care este asociat la societati comerciale, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Camera Deputatilor, data in judecata de o cetateanca. Care este motivul

Camera Deputatilor a fost data in judecata de cetateanca Ioana Nadolu, deoarece nu a primit in termen legal, datele solicitate cu privire la incompatibilitatea deputatului PSD Constantin Adascalitei, alaturi de care este asociat la societati comerciale, relateaza Mediafax.

Un senator PNL s-a autosuspendat. Care este motivul

Copresedintele PNL Constanta Gigi Chiru, condamnat in prima instanta la inchisoare cu suspendare pentru mita electorala, a anuntat ca s-a suspendat temporar din toate functiile detinute in partid, relateaza Mediafax.

Un cetatean a dat in judecata Camera Deputatilor pentru ca nu i-au fost oferite datele solicitate la timp

Camera Deputatilor a fost data in judecata de Ioana Nadolu pentru ca nu a primit in termen datele solicitate cu privire la incompatiblitatea deputatului PSD Constantin Adascalitei. Potrivit secretarului Camerei.

Comisia juridica din Camera Deputatilor, aviz pozitiv pentru arestarea lui Marko Attila (VIDEO)

Comisia juridica din Camera Deputatilor a dat luni un nou aviz pozitiv pentru arestarea lui Marko Attila, informeaza B1 TV. Astfel, dupa redactarea raportului comisiei, acesta va transmis catre Biroul permanent al.

Un nou aviz favorabil pentru arestarea lui Marko Attila. Camera Deputatilor discuta miercuri cererea deputatului UDMR

Update 17. 38 -Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a decis, luni, ca raportul Comisiei juridice privind cererea Parchetului de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a deputatului UDMR Marko.

Vezi aici care este cel mai bun aeroport din lume

Aeroportul Changi din Singapore a fost votat drept cel mai bun din lume in 2015, in cadrul unui sondaj organizat de firma de consultanta Skytrax si ale carui rezultate au fost publicate in luna martie. Este al .

Care este rivalul din Transilvania al turnului inclinat din Pisa

Un oras ardelenesc, cu o traditie de sapte secole si jumatate, ascunde o adevarata bijuterie a arhitecturii gotice tarzii. Este vorba de un turn inclinat, pe care multi dintre turisti il considera un adevarat rival al turnului inclinat din Pisa. Farmecul acestuia este sporit de o legenda care afirma ca aici ar fi fost inchis voievodul valah Vlad Dracul, aflat in conflict cu Regele Ungariei, romanul Matia Corvin.

Razboi intre ministrul Sorin Campeanu si cercetatori. Care este pozitia Ministerul Educatiei

De la inceputul anului, ministrul Educatiei, Sorin Campeanu, a fost de acord cu o serie de initiative legislative pe care oamenii de stiinta le catalogheaza netransparente si paguboase pentru cercetarea din Romania.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2408 seconds )