Libnet.ro
UNICEF

18:15

Vanghelie insinueaza o legatura intre Liviu Dragnea si Alina Bica: E si cu bani, e si cu love (VIDEO)

B1 B1,
Vanghelie insinueaza o legatura intre Liviu Dragnea si Alina Bica: E si cu bani, e si cu love (VIDEO)

Marian Vanghelie a fost audiat, in calitate de martor, de catre procurorii DNA in dosarul votului din diaspora. Pe langa acuzatiile lansate la adresa lui Victor Ponta si Liviu Dragnea, cei pe care i-a caracterizat. continuă pe B1

ICCJ: Alina Bica ramane in arest in dosarul ANRP

Fostul procuror-sef al DIICOT, Alina Bica, ramane in arest, dupa ce inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a decis, in aceasta seara, ca masura arestarii preventive este legala in dosarul in care Bica este acuzata pentru acordarea de despagubiri supraevaluate omului de afaceri Stelian Gheorghe pentru un teren din Capitala, scriu surse din presa.

ICCJ: Alina Bica ramane in arest preventiv

Actualizare 19:46 Fostul procuror-sef al DIICOT, Alina Bica, ramane in arest, dupa ce inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a decis, in aceasta seara, ca masura arestarii preventive este legala in dosarul in care Bica este acuzata pentru acordarea de despagubiri supraevaluate omului de afaceri Stelian Gheorghe pentru un teren din Capitala, scriu surse din presa.

Radu Popa, fost consilier al premierului Ponta, l-a atacat dur pe Liviu Dragnea: Sper ca PSD sa nu fi inghitit o bomba care sa se detoneze in 2016

Dupa ce a demisionat din functia de consilier al premierului, Victor Ponta, deputatul PSD Radu Popa lanseaza un atac dur la adresa lui Liviu Dragnea. Parlamentarul sustine ca Dragnea nu poate sa fie vreodata.

Vicepresedinte PNL: Liviu Dragnea s-a folosit de banii publici ca de banii lui in campania electorala. E vorba de abuz in serviciu si sesizez DNA

Senatorul clujean, Alin Tise, totodata vicepresedinte PNL a declarat, joi, 8 ianuarie, la Cluj, intr-o conferinta de presa, ca va sesiza DNA privind modul in care vicepremierul Liviu Dragnea a alocat bani catre primari in campania electorala - sume distribuite fara niciun criteriu, sustine Tise.

Dosarul Referendumul. Vicepremierul Liviu Dragnea, este asteptat joi la Curtea Suprema

Magistratii Curtii Supreme iau in discutie, joi, un nou termen in dosarul Referendumul in care vicepremierul Liviu Dragnea este acuzat, alaturi de alte aproape 100 de persoane, de fraudarea referendumului pentru demiterea presedintelui Traian Basescu.

Postul de radio RTL: Exista o legatura intre cei doi atacatori si barbatul care a impuscat joi o politista - toti trei au frecventat grupul fundamentalist Buttes-Chaumont

Postul de radio RTL arata vineri ca exista o legatura intre fratii Kouachi si autorul asasinatului de ieri asupra unei politiste. Potrivit acestuia, toti trei au frecventat in anii 2004-2005 un grup fundamentalist care racola cetateni francezi pentru a-i trimite in conflictele din Orientul Mijlociu.

Alina Bica, din nou in fata instantei

Judecata in cazul Alinei Bica are loc, azi, la inalta Curte de Casatie si Justitie, avocata acesteia sustinand ca infractiunea de abuz in serviciu, pentru care fosta sefa DIICOT este acuzata dupa despagubirea data pentru un teren supraevaluat din Capitala, este neclara, potrivit surselor din presa.

Astazi incepe procesul fostei sefe a DIICOT. Alina Bica va da explicatii la inalta Curte de Casatie si Justitie

Judecata in cazul Alinei Bica incepe astazi la inalta Curte de Casatie si Justitie. Avocata acesteia sustine ca infractiunea de abuz in serviciu, pentru care fosta sefa DIICOT este acuzata dupa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )