Libnet.ro
UNICEF

01:05

Postul de radio RTL: Exista o legatura intre cei doi atacatori si barbatul care a impuscat joi o politista - toti trei au frecventat grupul fundamentalist Buttes-Chaumont

Hotnews Hotnews,
 Postul de radio RTL: Exista o legatura intre cei doi atacatori si barbatul care a impuscat joi o politista - toti trei au frecventat grupul fundamentalist Buttes-Chaumont

Postul de radio RTL arata vineri ca exista o legatura intre fratii Kouachi si autorul asasinatului de ieri asupra unei politiste. Potrivit acestuia, toti trei au frecventat in anii 2004-2005 un grup fundamentalist care racola cetateni francezi pentru a-i trimite in conflictele din Orientul Mijlociu. continuă pe Hotnews

IMAGINI LIVE cu vanatoarea teroristilor. S-a luat legatura cu cei doi frati si vor sa MOARA ca MARTIRI jesuischarlie

UPDATE: Puteti vedea IMAGINILIVE cu urmarirea teroristilor de catre autoritatile francezeUPDATE:The Guardian:Cel putin un lunetist se afla pe cladirea de vis a vis de locul in care se afla.

LIVETEXT/VIDEO Franta: Cei doi suspecti de terorism au luat ostatici, dupa un schimb de focuri cu jandarmii. Stare de asediu in zona industriala din jurul Parisului, unde jihadistii s-ar fi ascuns. Fratii Kouachi au spus ca sunt gata sa moara ca martiri

Evenimente cutremuratoare in Franta. Vineri este in desfasurare o luare de ostatici intr-o intreprindere din comuna Dammartin-en-Goele, la cativa km de aeroportul din Roissy RTL). Aceasta s-a intamplat in jurul orei 10. 00 ora Romaniei), la un depozit, dupa ce a avut loc un schimb de focuri pe Drumul National 2. O masina fusese furata cu putin timp in urma la Montagny Sainte-Felicite Oise) de catre doi indivizi inarmati cu semnalmentele fratilor Kouachi, care au ucis miercuri 12 persoane la sediul revistei Charlie Hebdo. Urmaritipe HotNews. roLIVETEXT evenimentele zilei si intra in material pentru transmisiunea LIVE a France24 si Euronews15:22 Politia franceza a publica fotogafiile suspectilor de la Montrouge in care ieri a fost ucisa o politista): Amedy Coulibaly 32 de ani) si Hayat Boumeddiene 26 de ani)15. 15: Ministerul de Externe: Romanii care urmeaza sa calatoreasca sau se afla in Franta sa manifeste prudenta sporita14. 35 Inca o luare de ostatici in Franta, intr-un magazin evreiesc la marginea Parisului. Suspectul este ucigasul de ieri al politistei14. 15: AFP: Mai multe scoli din Dammartin sunt evacuate. 29 Un cleric al Statului Islamic revendica atentatul de la Paris si ameninta SUA si Marea Britanie14. 13: Le Figaro: Autoritatile au confirmat ca cei doi suspecti sunt, cu cvasi-certitudine, cei doi frati Kouachi. Nu putem confirma pentru moment daca exista un ostatic. Echipele vor incerca sa stabileasca un contact, prioritatea este stabilirea dialogului cu cei care au luat ostatici. Acesta lucru va lua timp, poate cateva ore----------.

LIVETEXT/VIDEO Franta: Cei doi suspecti de terorism au luat ostatici, dupa un schimb de focuri cu jandarmii. Ei se ascund intr-o mica tipografie in apropiere de Aeroportul Roissy - Paris

Evenimente cutremuratoare in Franta. Vineri este in desfasurare o luare de ostatici intr-o intreprindere din comuna Dammartin-en-Goele, la cativa km de aeroportul din Roissy RTL). Aceasta s-a intamplat in jurul orei 10. 00 ora Romaniei), la un depozit, dupa ce a avut loc un schimb de focuri pe Drumul National 2. O masina fusese furata cu putin timp in urma la Montagny Sainte-Felicite Oise) de catre doi indivizi inarmati cu semnalmentele fratilor Kouachi, care au ucis miercuri 12 persoane la sediul revistei Charlie Hebdo. Urmaritipe HotNews. roLIVETEXT evenimentele zilei si intra in material pentru transmisiunea LIVE a France2411. 53: Ce stim pana la acum: Cei doi frati Kouachi s-au refugiat vineri dimineata intr-o mica tipografie de materiale publicitare aflata in zona industriala a comunei Dammartin-en-Goele 20 km nord- este de Paris). Ei au luat un ostatic. Politistii au inceput negocierile cu suspectii de terorism. La primele ore ale zilei, fratii Kouachi au avut un schimb de focuri cu jandarmii, nici o victima nu a fost confirmata oficial. Cei doi frati sunt inarmati cu automate Kalasnikov - presa franceza11. 27: Informatiile privind cei doi morti nu sunt confirmate, mai multe publicatii scriu ca ar fi vorba de un ostatic. 26: Les Echos: Aeroportul Roissy - Charles de Gaulle a inchis 2 piste din 4, traseul zborurilor a fost schimbat. 22: iTele: Au inceput negocierile cu cei doi atacatori11. 20: Ministrul de interne confirma o interventie in curs pentru neutraliza autorii atentatelor. Precizare geografica: Comuna Dammartin-en-Goele, pozitionata la cativa km de aeroportul parizian Roissy, se afla intre Paris si comuna Villers-Cotterets, unde au avut loc cautarile de azi-noapte--------------.

LIVETEXT Masacrul de la Paris. A doua zi de vanatoare a suspectilor. Cei doi erau pe lista neagra a teroristilor in SUA. Barack Obama: Vive la France!

Cei doi presupusi autori ai atentatului impotriva publicatiei satirice Charlie Hebdo erau de cativa ani pe lista neagra a SUA privind terorismul, a anuntat pentru AFP un oficial american din randul fortelor de ordine. Ei sunt inca liberi la 48 de ore de la masacru. Aproape 90 000 de politisti ii cauta, de joi, intr-o vasta zona rurala si impadurita aflata la 80 de km de Paris, intre Aisne si Oise. Intre timp, presedintele SUA Barack Obama a semnat in cartea de condoleante deschisa la Ambasada Frantei in Statele Unite. Vive la France!, a scris Obama, in memoria victimelor atentatului sangeros de miercuri de la Paris. Urmaritipe HotNews. roLIVETEXTevenimentele zilei.

Unul dintre cei doi suspecti ai atacurilor de la Paris s-a intalnit cu un predicator al-Qaeda in Yemen

Unul dintre cei doi frati, urmariti pentru atentatul de la Charlie Hebdo, s-a intalnit in 2011 cu predicatorul al-Qaeda Anwar al Awlaki in timpul unei vizite in Yemen, potrivit unei surse din cadrul serviciilor de informatii, citata de Reuters.

Cei doi presupusi autori ai atacului de la Charlie Hebdo se aflau pe lista neagra a SUA privind terorismul

Cei doi presupusi autori ai atacului de la Charlie Hebdo se aflau de mai multi) ani pe lista neagra a Statelor Unite privind terorismul, a anuntat pentru AFP. Fratii Cherif 32 de ani) si.

Cei doi oficiali de la Ministerul Agriculturii, retinuti de procurorii DNA, afla vineri daca vor fi arestati preventiv

Cei doi oficiali de la Ministerul Agriculturii care au fost retinuti joi seara de procurorii anticoruptie afla vineri daca vor fi sau nu arestati preventiv. Laurentiu Gaman, secretar general in Ministerul Agriculturii si Nagy Peter Tamas, fost secretar de stat in cadrul aceleiasi institutii, sunt acuzati, printre altele, de luare de mita si spalare de bani. in acelasi dosar este urmarit penal si europarlamentarul Constantin Rebega.

Dosarul mitei de la Ministerul Agriculturii: Nagy Peter Tamas si Virgil Gaman, retinuti. Cei doi au luat mita aproape 177.000 de lei

Fostul secretar de stat din Ministerul Agriculturii Nagy Peter Tamas si secretarul general al institutiei, Virgil Gaman, au fost retinuti, joi seara, de procurorii anticoruptie, in dosarul mitei de 40. 000 de euro din contracte fictive, au declarat, pentru Mediafax, surse judiciare. Cei doi au primit aproape 177. 000 de lei, prin intermediul unor firme, potrivit Directiei Nationale Anticoruptie DNA). Nagy si Gaman sunt acuzati de luare de mita siinstigare la uz de fals, la fals in inscrisuri sub semnatura privata si la spalare de bani, a precizat DNA.

Unul din cei doi frati suspectati de atacul terorist din Franta, a aparut in 2005, intr-un reportaj pe canalul France 3

Unul dintre cei doi frati suspectati de implicare in atacul terorist care avut loc in redactia publicatiei de satira Charlie Hebdo, soldat cu moartea a 12 persoane, a aparut intr-un reportaj al canalului France.

LIVETEXT A treia zi de vanatoare a suspectilor. Schimb de focuri pe drumul national 2, in apropiere de aeroportul Roissy si luare de ostatici - cel mai negru scenariu/ Surse: Doi jandarmi ucisi

Cei doi presupusi autori ai atentatului impotriva publicatiei satirice Charlie Hebdo erau de cativa ani pe lista neagra a SUA privind terorismul, a anuntat pentru AFP un oficial american din randul fortelor de ordine. Ei sunt inca liberi la 48 de ore de la masacru. Aproape 90 000 de politisti ii cauta, de joi, intr-o vasta zona rurala si impadurita aflata la 80 de km de Paris, intre Aisne si Oise. Urmaritipe HotNews. roLIVETEXTevenimentele zilei:10. 52: Le Parisien: In urma schimbului de focuri dintre suspecti si jandarmi au rezultat doi morti si 20 de raniti. Pe de alta parte, informatiile nu au fost confirmate sau relatate de alte publicatii. 51: Informatii contradictorii: O localnica a declarat ca cei doi suspecti s-ar fi putut ascunde intr-o tipografie sau in supermarketul Aldi. 43: Ministrul de interne, Bernard Cazeneuve: Dispozitiv major de securitate in zona comunei Dammartin-en-Goele, unde avem informatii ca se afla cei doi teroristi10. 39: Reporter RTL: Un convoi urias de camioane si masini ale Jandarmeriei si Politiei se indreapta spre comuna unde s-a inregistrat luarea de ostaticiPrecizare geografica: Comuna Dammartin-en-Goele, pozitionata la cativa km de aeroportul parizian Roissy, se afla intre Paris si comuna Villers-Cotterets, unde au avut loc cautarile de azi-noapte. 24: Luare de ostatici, in desfasurare intr-o intreprindere din comuna Dammartin-en-Goele, la cativa km de aeroportul din Roissy RTL). Aceasta s-a intamplat in jurul orei 10. 00 ora Romaniei), la un depozit. Intra in material pentru declaratiile martorului de la fata locului, dupa ce a avut loc un schimb de focuri pe Drumul National 2. O masina fusese furata cu putin timp in urma la Montagny Sainte-Felicite Oise) de catre doi indivizi inarmati cu semnalmentele fratilor Kouachi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )