Libnet.ro
UNICEF

13:15

Variantele de pe masa PNL pentru negocierile cu USR-PLUS si UDMR. Liberalii vor acord scris in Coalitie pentru sustinerea lui Orban

Hotnews Hotnews,
 Variantele de pe masa PNL pentru negocierile cu USR-PLUS si UDMR. Liberalii vor acord scris in Coalitie pentru sustinerea lui Orban

Liberalii au pus pe masa, marti seara, toate scenariile posibile privind negocierile cu USR-PLUS si UDMR, convenind ca o schimbare oficiala a mandatului, in sensul in care Ludovic Orban sa fie premier sa fie validata abia dupa ce partenerii de discutii vor semna un acord scris in acest sens. continuă pe Hotnews

Orban, dupa sedinta de criza de la PNL: Sunt nevoit sa comunic public pentru ca intelegerea avuta nu a fost respectata. Solicit partenerilor sa evitam un razboi mediatic Variantele PNL pentru negocierile cu USR-PLUS si UDMR

PNL va merge la negocierile cu USR-PLUS si UDMR pentru formarea unei coalitii de guvernare cu doua variante: Florin Citu premier si Ludovic Orban presedinte al Camerei Deputatilor sau Orban premier si Citu presedinte al Senatului, a anuntat Ludovic Orban, miercuri seara, dupa sedinta conducerii partidului. El a spus ca este nevoit sa comunice public decizia liberalilor in conditiile in care partenerii de discutii au incalcat intelegerea de a comunica in comun si le-a cerut celor din USR-PLUS respect fata de parteneri si cetateni, astfel incat sa fie evitata declansarea unui razboi mediatic.

Variantele PNL pentru continuarea negocierilor: Florin Citu premier, Ludovic Orban presedinte al Camerei Deputatilor Ludovic Orban premier, Florin Citu presedinte al Senatului (VIDEO)

Ludovic Orban a anuntat miercuri seara doua variante posibile cu care PNL va continua negocierile cu USR PLUS si UDMR. Una dintre ele este aceea ca Florin Citusa fie propunerea de premier, iar Ludovic.

PNL, USR-PLUS si UDMR au reluat negocierile pentru formarea coalitiei Cum au reactionat Ludovic Orban si Cseke Atilla, dupa propunerea lui Dan Barna (VIDEO)

De mai bine de o ora au reinceput negocierile intre PNL, USR-PLUS si UDMR pentru creionarea unei coalitii de centru-dreapta. Cel mai probabil se negociaza de pe noi pozitii fata de cele din weekend. La.

Emil Boc, despre negocierile dintre PNL, USR PLUS si UDMR: Nu este un proces nedemocratic, nu este iesit din comun. Partenerii nu se cunosc. Nu trebuie sa fim ingrijorati ca inca nu avem o solutie (VIDEO)

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat luni, intr-o interventie pe B1 TV, ca negocierile dintre PNL, USR PLUS si UDMR de la finalul saptamanii trecute nu sunt nedemocratice sau in afara.

GHEORGHE FALCA: Blocajul dintre PNL, USR PLUS si UDMR este o greseala

PNL, USR-PLUS si UDMR trebuie sa gaseasca o solutie de compromis in negocierile pentru formarea Guvernului, a declarat vicepresedintele PNL, Gheorghe Falca.

A doua zi de negocieri intre PNL, USR-PLUS si UDMR pentru conturarea unei majoritati

Reprezentanti ai PNL, USR-PLUS si UDMR se intrunesc, duminica, pentru a doua zi de negocieri in vederea conturarii unei majoritati. Discutiile se poarta pe trei paliere, in tot atatea grupuri de negociere - politic, programul de guvernare si functionarea majoritatii parlamentare.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2375 seconds )