Libnet.ro
UNICEF

21:30

Un vas a luat foc in apele californiene, cel putin 34 de oameni au murit

Hotnews Hotnews,
 Un vas a luat foc in apele californiene, cel putin 34 de oameni au murit

Cel putin 34 de persoane au murit dupa ce o nava a luat foc in apropierea insulei californiene Santa Cruz, au declarat reprezentanti ai pompierilor, citati de Fox News. continuă pe Hotnews

Tragedie in California! Peste 30 de oameni ar fi murit dupa ce o barca a luat foc

Cel putin 34 de persoane si-ar fi pierdut viata in urma unui incendiu izbucnit pe o barca de pe insula Santa Cruz, din California, au spus pompierii. Autoritatile nu au confirmat acest numar, momentan se stie si.

Pericol pe A2 Bucuresti-Constanta: o masina a luat foc pe Autostrada Soarelui. Cum se circula in zona FOTO

O masina a luat foc pe Autostrada Soarelui A2 Bucuresti-Constanta. Circulatia este intrerupta in zona, duminica, in jurul orei 16:20, transmite Directia Regionala de Drumuri si Poduri Constanta. O masina a luat foc, duminica dupa-amiaza, pe Autostrada Soarelui Bucuresti-Constanta. Circulatia a fost data peste cap pe A2 dupa ce autoturismul a fost cuprins de flacari .

Autostrada Soarelui, blocata de un accident. O masina a luat foc dupa ce s-a izbit de un alt autoturism

Accident grav, duminica dupa-amiaza, pe Autostrada Soarelui. Doua masini s-au ciocnit grav, iar in urma impactului unul dintre autovehicule a luat foc. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al.

O masina a luat foc pe Autostrada Soarelui in urma unui accident. Sensul de mers spre Bucuresti, blocat

O masina a luat foc pe Autostrada Soarelui, in urma unui accident in care au fost implicate doua autovehicule, sensul de mers spre Bucuresti fiind blocat la ora transmiterii acestei stiri.

Un tren de pe ruta Balti-Ungheni a luat foc in apropiere de Sarata Veche

Un tren cu pasageri, care circula pe ruta Balti-Ungheni, a luat foc aseara, 29 august, in jurul orei 18. 00, in apropierea localitatii Sarata Veche, raionul Falesti. Cei 33 de pasageri au fost evacuati de urgenta, transmite IPN.

Rasturnare de situatie in cazul Caracal! Cel putin inca trei victime ale lui Gheorghe Dinca! S-a aflat ale cui sunt petele de sange din casa groazei

Noi dezvaluiri cutremuratoare apar in cazul crimelor comise la Caracal. Primele rezultatele ale analizarii problelor biologice, in principal a petelor de sange din casa lui Gheorghe Dinca, indica alte cel putin.

Cel putin inca trei victime ale lui Gheorghe Dinca, identificate dupa petele de sange din casa groazei. Femeile traiesc si ar fi fost deja audiate de anchetatori

Ancheta procurorilor DIICOT in cazul crimelor de la Caracal inainteaza, conform anumitor surse fiind identificat profilul ADN al altor cel putin trei victime ale suspectului Gheorghe Dinca.

VIDEO Germania: Cel putin 28 de persoane au fost ranite in urma prabusirii unui perete la un concert rap

Cel putin 28 de persoane au fost ranite sambata seara in vestul Germaniei, dupa ce un perete cu ecrane LED s-a prabusit in cadrul unui concert rap in aer liber, in timpul unei furtuni, au anuntat autoritatile locale, citate de Dpa, scrie Mediafax.

Cel putin patru morti, dupa ce un elicopter s-a prabusit in Norvegia

Patru persoane au murit, una a fost ranita, iar o alta este data disparuta, dupa ce un elicopter s-a prabusit in nordul Norvegiei, au spus sevriciile locale de urgenta, relateaza AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1975 seconds )