Libnet.ro
UNICEF

14:30

Vasile Blaga, dupa consultarile de la Palatul Cotroceni: in ceea ce priveste legea privind votul in diaspora, suntem adeptii votului alternativ (VIDEO)

B1 B1,
Vasile Blaga, dupa consultarile de la Palatul Cotroceni: in ceea ce priveste legea privind votul in diaspora, suntem adeptii votului alternativ (VIDEO)

Co-presedintele PNL Vasile Blaga a declarat luni, la finalul consultarilor avute de PNL cu presedintele Klaus Iohannis, ca in cursul acestei saptamani Senatul poate adopta legea finantarii partidelor si pe cea. continuă pe B1

Vasile Blaga, dupa consultarile de la Palatul Cotroceni: in ceea ce priveste legea privind votul in diaspora, suntem adeptii votului alternativ

Co-presedintele PNL Vasile Blaga a declarat luni, la finalul consultarilor avute de PNL cu presedintele Klaus Iohannis, ca in cursul acestei saptamani Senatul poate adopta legea finantarii partidelor si pe cea.

Vasile Blaga, despre legile electorale care pot fi adoptate de Senat

Copresedintele PNL Vasile Blaga a declarat, luni, dupa consultarile de la Cotroceni, ca liberalii considera ca trei dintre legile electorale, respectiv legea privind finantarea partidelor, legea alegerilor locale si cea a partidelor politice pot fi adoptate de Senat in aceasta saptamana.

VIDEO Ludovic Orban, dupa consultarile de la Cotroceni: Sustinem ca exprimarea votului asupra cererilor inaintate de Justitie sa se faca prin vot deschis

Prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban a declarat luni, dupa consultarile de la Cotroceni cu presedintele Klaus Iohannis, ca in ceea ce priveste subiectul cererilor trimise in Parlament de ministrul Justitiei sau de procurorul general prin care se cere arestarea preventiva, inceperea urmaririi penale etc pentru senatori si deputati, PNL sustine ca exprimarea votului din plen sa se faca prin vot deschis.

Iohannis, a treia runda de consultari cu partidele. Vasile Blaga si Cristian Predoiu conduc delegatia PNL la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis incepe astazi, la Palatul Cotroceni, a treia serie de consultari cu partidele, pe tema reformei electorale si a stadiului acestui pachet de legi in Parlament. Alte subiecte de.

Calin Popescu Tariceanu, despre excluderea PLR de la consultarile de la Palatul Cotroceni: Nici noul PNL nu a participat la alegerile din 2012 (VIDEO)

Calin Popescu Tariceanu, a declarat duminica, intr-o interventie telefonica la B1 TV, ca unul din motivele pentru care PLR nu a fost chemat la consultarile cu partidele care vor avea loc luni la Palatul.

Victor Ponta, dupa consultarile PSD cu seful statului: Vrem adoptarea legii finantarii partidelor. Este nevoie de mai multa transparenta (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat luni, la finalul consultarilor avute de PSD cu presedintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni, ca formatiunea pe care o conduce este de acord cu adoptarea legii finantarii.

Ce a spus Pambuccian dupa consultarile cu Iohannis

Deputatul Varujan Pambuccian, presedinte al grupului minoritatilor din Parlament a declarat, luni, dupa consultarile de la Cotroceni, ca Autoritatea Electorala Permanenta AEP) trebuie sa fie un arbitru independent al alegerilor si trebuie sa verifice cheltuielile din campaniile electorale, relateaza Mediafax.

Vasile Blaga neaga orice implicare legata de finantarea ilegala a PDL, dar spune ca se va prezenta la DNA daca va fi chemat

Vasile Blaga spune ca nu are nicio legatura cu finantarea ilegala a PDL, dar daca va fi chemat la audieri la DNA se va prezenta fara nicio problema. Declaratia co-presedintelui PNL a fost facuta dupa ce.

Vasile Blaga: Tema motiunii de cenzura va fi una de nerefuzat pentru fortele politice din opozitie

Co-presedintele PNL Vasile Blaga a declarat sambata, in cadrul unei conferinte de presa sustinute la Bistrita, ca tema motiunii de cenzura pe care o pregatesc liberalii va fi una de nerefuzat pentru celelalte forte politice din Opozitie.

Iohannis, a treia runda de consultari cu partidele. Reprezentantii UNPR au ajuns la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis incepe astazi, la Palatul Cotroceni, a treia serie de consultari cu partidele, pe tema reformei electorale si a stadiului acestui pachet de legi in Parlament. Alte subiecte de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )