Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vasile Dancu: in curand, pe Arena Nationala se vor juca din nou meciuri de fotbal

România Liberă România Liberă,
Vasile Dancu: in curand, pe Arena Nationala se vor juca din nou meciuri de fotbal

Ministrul Dezvoltarii, Vasile Dancu, spune ca, in curand, pe Arena Nationala se vor juca din nou meciuri de fotbal. Primaria Capitalei va primi cel mai probabil luni avizul Comisiei tehnice a Ministerului Dezvoltarii, transmite Digi24. continuă pe România Liberă

Vicepremierul Vasile Dancu: Probabil ca luni se va rezolva problema Arenei Nationale si se vor putea desfasura meciuri

Problema Arenei Nationale s-ar putea rezolva luni, a anuntat vicepremierul Vasile Dancu la Protv. Primaria Capitalei va primi cel mai probabil agrementul de functionare, iar pe cel mai mare stadion al tarii se vor putea juca din nou meciuri.

Arena Nationala ar putea fi redeschisa in urmatoarele zile

Vicepremierul Vasile Dancu a anuntat, duminica, intr-o emisiune televizata, ca Arena Nationala ar putea fi redata spre folosire in urmatoarele zile .

Vasile Dancu, la intalnirea cu delegatia FMI: Viitorul Cod Administrativ ar putea un impact financiar important

Viitorul Cod Administrativ, aflat in lucru la MDRAP, ar putea avea impact financiar important, a explicat Vasile Dancu, seful Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice. Afirmatia a fost facuta la intalnirea cu reprezentantii FMI, unde ministrul a vorbit despre proiectele aflate in implementare la nivelul MDRAP. Vicepremierul a mai spus va va renunta la proiectele ineficiente.

Italienii salveaza Arena Nationala. Cand se redeschide

Vice-premierul Vasile Dincu a declarat ca exista posibilitatea ca Arena Nationala sa fie redeschisa in viitorul apropiat, cel mai probabil in cursul saptamanii.

Ancheta la Arena Nationala in privinta copertinei

Comisia de avizare nr. 1 din cadrul Consiliului Tehnic Permanent pentru Constructii va analiza, luni, modificarea agrementului tehnic privind copertina stadionului Arena Nationala, solicitata de asocierea JV Max BOGL - Astaldi.

Vicepremierul Dincu a dezvaluit cand poate fi redeschisa Arena Nationala

Vicepremierul Vasile Dincu a declarat, duminica, la Pro TV, ca problema Arenei Nationale se va rezolva, iar Primaria Generala a Capitalei va primi agrementul de functionare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )