Libnet.ro
UNICEF

23:30

Vicepremierul Vasile Dancu: Probabil ca luni se va rezolva problema Arenei Nationale si se vor putea desfasura meciuri

Hotnews Hotnews,
 Vicepremierul Vasile Dancu: Probabil ca luni se va rezolva problema Arenei Nationale si se vor putea desfasura meciuri

Problema Arenei Nationale s-ar putea rezolva luni, a anuntat vicepremierul Vasile Dancu la Protv. Primaria Capitalei va primi cel mai probabil agrementul de functionare, iar pe cel mai mare stadion al tarii se vor putea juca din nou meciuri. continuă pe Hotnews

Vasile Dincu: Probabil ca luni se va rezolva problema Arenei Nationale si se vor putea desfasura meciuri

Vicepremierul Vasile Dincu a declarat duminica, la ProTV, ca problema Arenei Nationale s-ar putea rezolva luni, cand Primaria Capitalei va primi, cel mai probabil, agrementul de functionare.

Vasile Dancu: in curand, pe Arena Nationala se vor juca din nou meciuri de fotbal

Ministrul Dezvoltarii, Vasile Dancu, spune ca, in curand, pe Arena Nationala se vor juca din nou meciuri de fotbal. Primaria Capitalei va primi cel mai probabil luni avizul Comisiei tehnice a Ministerului Dezvoltarii, transmite Digi24.

Vasile Dancu, la intalnirea cu delegatia FMI: Viitorul Cod Administrativ ar putea un impact financiar important

Viitorul Cod Administrativ, aflat in lucru la MDRAP, ar putea avea impact financiar important, a explicat Vasile Dancu, seful Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice. Afirmatia a fost facuta la intalnirea cu reprezentantii FMI, unde ministrul a vorbit despre proiectele aflate in implementare la nivelul MDRAP. Vicepremierul a mai spus va va renunta la proiectele ineficiente.

Guvernul Ciolos pregateste o ordonanta de urgenta pentru a rezolva problema interceptarilor

Guvernul Ciolos pregateste o ordonanta de urgenta pentru a rezolva problema interceptarilor. Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a precizat ca decizia CCR trebuie respectata si ca va promova o.

inchiderea rutei Balcanilor nu rezolva problema

Inchiderea rutei Balcanilor nu rezolva problema, a estimat joi cancelarul federal german Angela Merkel, afirmand ca o asemenea solutie nu este nici durabila, nici perena, transmite AFP.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )