Libnet.ro
UNICEF

15:30

Vaslui: Un barbat a fost gasit mort intr-o padure. Era disparut de cateva zile

B1 B1,
Vaslui: Un barbat a fost gasit mort intr-o padure. Era disparut de cateva zile

Un barbat, in varsta de 40 de ani, a fost gasit mort intr-o padure din judetul Vaslui, acesta fiind disparut de cateva zile de acasa. Descoperirea a fost facuta de un localnic intr-o padure din. continuă pe B1

Descoperire socanta intr-o padure din Vaslui. A fost gasit fara suflare de un localnic

Un barbat, in varsta de 40 de ani, a fost gasit mort intr-o padure din judetul Vaslui, acesta fiind disparut de cateva zile de acasa. Descoperirea a fost facuta de un localnic intr-o padure din.

Caz socant. Cadavrul unui barbat ucis anul trecut a fost gasit intr-un beci din Suceava

Cadavrul unui barbat ucis in toamna anului trecut a fost gasit de politisti intr-un beci dintr-o locuinta din judetul Suceava. Prietenul victimei, un barbat de 30 de ani, este suspectat de comiterea.

Suceava: Trupul unui barbat disparut anul trecut a fost gasit ntr-un beci. Suspectul este deja n arest pentru tlharie

Cadavrul unui barbat ucis in toamna anului trecut a fost gasit de politisti intr-un beci dintr-o locuinta din judetul Suceava, suspectat de comiterea faptei fiind chiar prietenul victimei, un barbat de 30 de ani, aflat in arest pentru talharie. Procurorii urmeaza sa afle cum s-a produs omorul, transmite news. ro.

Republica Moldova: Un cuplu din Bender a fost gasit fara suflare intr-o fantana

Doi soti din orasul Bender, Republica Moldova, in varsta de 60 si 64 de ani, au fost gasiti fara suflare intr-o fantana in zona plajei raului Nistru, cei doi fiind impuscati de catre persoana care.

Cel mai vechi mormant al unei capetenii a gotilor de pe teritoriul Romaniei a fost gasit la Galati. Are peste 1.600 de ani

Vestigiile se afla sub un teren din cartierul galatean Dunarea si au fost catalogate in prima faza, in 1974, drept parti ale unui cavou roman. La sapaturile din primavara acestui an s-a concluzionat insa ca avem de-a face cu o premiera arheologica de maxima importanta.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )