Libnet.ro
UNICEF

13:31

Vaslui: O femeie si-a aruncat fetita de patru ani inspre un politist, in urma unui scandal in trafic

B1 B1,
Vaslui: O femeie si-a aruncat fetita de patru ani inspre un politist, in urma unui scandal in trafic

O femeie din Vaslui si-a aruncat fetita de patru ani inspre un politist in timpul unui scandal in trafic in care agentul de la Politia Rutiera avea un conflict cu o alta femeie, concubina unui sofer ce . continuă pe B1

O femeie din Vaslui si-a aruncat fetita de patru ani inspre un politist

Un politist din Vaslui a trecut, joi, printr-o intamplare ciudata. O femeie si-a aruncat fetita de patru ani inspre un politist in timpul unui scandal in trafic in care agentul de la Politia Rutiera avea un conflict cu o alta femeie, concubina unui sofer ce fusese amendat cu 1. 350 de lei pentru nerespectarea regulilor de transport a persoanelor.

O vaduva de veteren de razboi din Vaslui, condamnata de cinci ori in patru ani: mafia calatoriilor clandestine cu trenul

O femeie de 83 de ani din Vaslui, vaduva de veteran de razboi, a fost condamnata de cinci ori, cu suspendare, pentru inselaciune cu bilete CFR. Partenerii ei de infractiuni sunt doi batrani de 91 de ani, impreuna cu care se plimba prin tara.

Analistii: Dolarul a avut cel mai bun trimestru din ultimii patru ani

Dolarul american se tranzactioneaza la maximul ultimilor patru ani, ca urmare a celei mai specutaculoase aprecieri trimestriale de dupa apogeul crizei financiare din 2008, cand capitalul investitorilor cauta cu disperare lichiditate, potrivit analistilor de la Admiral Markets.

ştiri de la B1

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )