Libnet.ro
UNICEF

17:15

Vaslui: Primarul si viceprimarul comunei Ibanesti au fost retinuti pentru ca ar fi fraudat alegerile locale din 27 septembrie

B1 B1,
Vaslui: Primarul si viceprimarul comunei Ibanesti au fost retinuti pentru ca ar fi fraudat alegerile locale din 27 septembrie

Primarul si viceprimarul comunei Ibanesti din judetul Vaslui au fot retinuti, fiind acuzati ca ar fi fraudat alegerile locale. Benone Pletea, actual primar al localitatii, a castigat scrutinul din 27. continuă pe B1

Maratonul de la Tokyo, programat in martie 2021, a fost amanat pentru octombrie 2021

Organizatorii maratonului de la Tokyo au anuntat, vineri, ca editia de anul viitor a competitiei, programata la 7 martie, a fost amanata pentru 17 octombrie, din cauza crizei sanitare, conform news. ro.

Prahova: Vulnerabilitati majore ale anchetei in dosarul in care Vlad Cosma a fost achitat pentru instigare la evaziune (motivare)

Tribunalul Prahova, care l-a achitat pe fond pe fostul deputat Vlad Cosma intr-un dosar privind finantarea ilegala a unei campanii electorale, a constatat vulnerabilitati majore ale anchetei penale dupa analiza manierei in care au fost administrate mijloacele de proba, observatia vizand instrumentarea cauzei pana la preluarea ei de catre procurorul care a semnat rechizitoriul, se arata in motivarea deciziei pronuntate in luna august.

Coronavirus: Anticorpi in sange si saliva au fost detectati pentru o durata de cel putin 3 luni de la aparitia simptomelor (studii)

Durata anticorpilor generati de bolnavii de Covid-19 continua sa fie o intrebare deschisa, dar aceasta pare sa fie de cel putin trei luni de la aparitia simptomelor, fiind perioada in care anticorpii au fost detectati in sange si saliva in cadrul a doua studii publicate joi de revista Science.

Ludovic Orban a fost testat pentru a doua oara negativ pentru Covid-19

Prim-ministrul Ludovic Orban a facut in aceasta dimineata al doilea test pentru COVID-19, la 10 zile dupa ce a intrat in contact cu un realizator tv diagnosticat pozitiv. Rezultatul testului premierului este negativ. Astfel, prim-ministrul va fi de astazi prezent la Palatul Victoria pentru activitatile curente, informeaza Guvernul.

John McAfee a fost arestat pentru evaziune fiscala

Antreprenorul american John McAfee, fondatorul software-ului antivirus care ii poarta numele, a fost arestat n Spania si asteapta sa fie extradat in Statele Unite ale Americii SUA), fiind acuzat de mai multe.

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )