Libnet.ro
UNICEF

14:15

Noi probleme pentru Grecia. Cei mai pregatiti si inteligenti profesionisti parasesc tara

România Liberă România Liberă,
Noi probleme pentru Grecia. Cei mai pregatiti si inteligenti profesionisti parasesc tara

Problemele Greciei nu se incheie la negocierea unui nou acord finantare cu creditorii internationali, intrucat Atena se confrunta si cu o pierdere importanta de capital uman, intrucat cei mai pregatiti si inteligenti profesionisti din Grecia incep sa paraseasca tara din cauza crizei, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Grecia se confrunta cu cel mai mare exod de creiere de la moartea lui Socrate

Autoritatile de la Atena negociaza de luni de zile un nou acord de finantare cu creditorii internationali, dar Grecia se confrunta in aceste zile si cu pierderea celui mai valoros activ al sau, capitalul uman, cei mai pregatiti si inteligenti profesionisti din Grecia parasind tara din cauza crizei.

Probleme pentru Barcelona: Tripleta Messi-Suarez-Neymar, in pericol, dupa meciul cu Bayern

FC Barcelona a platit scump calificarea in finala Ligii Campionilor, riscand sa nu-si poata folosi unul dintre cei mai buni jucatori la urmatorul meci din campion. Luis Suarez s-a accidentat la meciul cu Bayern.

Unul dintre cei mai cunoscuti acrobati de wingsuit basejump A MURIT in urma unei sarituri de la 2.200 de metri

Dean Potter, unul dintre cei mai cunoscuti acrobati americani din domeniul sporturilor extreme, a murit in urma unui salt cu wingsuit costum cu aripi), sambata, in Parcul National Yosemite din California, info.

Unul dintre cei mai cunoscuti sportivi extremi a murit la BASE jump

Dean Potter, unul dintre cei mai cunoscuti saritori practicanti ai sporturilor extreme din SUA a incetat din viata. El a fost gasit mort in Parcul Yosemite SUA), dupa ce incercase o saritura BASE dela aproximativ 2. 500 de metri, cu ajutorul unui costum special. Se .

O romanca, unul din cei mai apreciati jurnalisti ai lumii. Rukmini Calimachi, nominalizata de 7 ori la Premiul Pulitzer

Unul dintre cei mai apreciati jurnalisti ai lumii este o romanca stabilita in America. Rukmini Calimachi lucreaza la New York Times si a fost nominalizata de sapte ori la Premiul Pulitzer. Romanca,.

Sondaj INSCOP: Cei mai multi dintre romani vor sa existe coabitare intre presedinte si premier, cred ca guvernul ar trebui sa isi incheie mandatul la termen si sustin revizuirea Constitutiei

Cei mai multi dintre romani sustin in continuare existenta unei relatii calme intre presedinte si premier, potrivit unui sondaj INSCOP, citat de Adevarul. Astfel, Barometrul INSCOP Research referitor la.

Cei mai enervanti oameni cu smartphone si motivele pentru care ii urasti

O aplicatie interesanta iti arata de ce nu-ti plac oamenii cu smartphone, dar nu pentru ca ar fi ceva defect cu ei, ci pentru ca au un comportament deranjant.

FOTO Stiinta a coborat in strada la Zalau. Cei mai inventivi elevi - premiati

Cea de-a VIII-a editie a Festivalului National al Stiintei de la Zalau si-a desemnat sambata, 16 mai, castigatorii. Elevi din Cluj, Mures, Tulcea, Valcea si, bineinteles, Salaj, au concurat pentru premiile puse in joc de organizatori.

Cei mai autentici reprezentanti ai bluesului de odinioara

Reprezentantii de odinioara ai bluesului au constituit prototipul rockerilor de mai tarziu: bateau drumul de la un oras la altul, isi cantau melodiile si traiau la limita legii sau chiar dincolo de ea. Wiskey-ul si femeile n-au facut decat sa dea si mai multa savoare acestui univers muzical. Un top al celor mai autentici reprezentanti al ei .

Sorin Bocancea: intre indivizi trebuie sa existe un spatiu in care statul nu trebuie sa se bage. Daca s-ar impozita prostia, actualii guvernanti ar fi cei mai mari contributori la bugetul de stat

La scurt timp dupa aplicarea impozitarii bacsisului, Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici a anuntat ca de la 1 iunie aceasta masura nu mai e valabila. Despre acest fapt scrie si jurnalistul Sorin Bocancea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )