Libnet.ro
UNICEF

20:45

Vaslui: Urna deschisa si ulterior resigilata la o sectie de votare din judet

România Liberă România Liberă,
Vaslui: Urna deschisa si ulterior resigilata la o sectie de votare din judet

Politistii vasluieni au intocmit dosar penal dupa ce la Sectia de votare nr. 56 din municipiul Vaslu. continuă pe România Liberă

Alegeri prezidentiale 2019. Ancheta la o sectie de votare din Vaslui, dupa ce urna a fost desigilata in timpul zilei

Politistii din Vaslui au deschis un dosar penal in urma unor incidente ce s-au inregistrat in primul tur al alegerilor prezidentiale la o sectie de votare din municipiul Vaslui.

MAE: O sectie de votare din Germania nu a putut fi deschisa

O sectie de votare din Germania nu a putut fi deschisa in prima zi a scrutinului prezidential in diaspora, informeaza Ministerul Afacerilor Externe MAE).

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Incident la o sectie de votare din Dolj! S-au ales cu dosar penal dupa ce au intrat mai multi in cabina de vot

Politistii doljeni au fost sesizati despre faptul ca la o sectie de votare din localitatea Plesoi presedintele sectiei si loctiitorul acestuia ar fi permis mai multor persoane sa.

Incidente la o sectie de votare din judetul Botosani. Ce era scris in toate cabinele de vot

Scrutinul de duminica, 10 noiembrie, pentru alegerile prezidentiale nu a fost marcat de incidente majore. Totusi, au existat cateva exceptii si una dintre ele a fost semnalata in judetul Botosani. Votul la alegerile prezidentiale, in primul tur, nu a fost lipsit de incidente. Unul dintre ele s-a petrecut in judetul Botosani, acolo unde presedinta unei .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Cea mai mica sectie de votare din tara, prezenta la vot total neasteptata

Cea mai mica sectie de votare din zona Moldovei, infiintata cu prilejul alegerilor prezidentiale de duminica, functioneaza in localitatea Gorovei, comuna Vaculesti si are.

Alegeri prezidentiale 2019. Prezenta record la o sectie de votare din Mehedinti: 240,35%

O sectie de votare din Mehedinti a inregistrat o prezenta record la urne 240,35%, la ora 15,00, conform datelor Biroului Electoral Central.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Surpriza de proportii la o sectie de votare din Franta. Romanii care au intrat sa voteze au inceput sa planga (FOTO)

Surpriza de proportii la o sectie de votare din Franta. Mai precis cea cu numarul 158 din Dijon. Toti membrii sectiei au ales sa se imbrace in.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Moment emotionant intr-o sectie de votare din Jersey. Ce a facut un roman care a venit sa voteze

Un roman a cantat la pian intr-o sectie de votare din Jersey, Canalul Manecii. Romanulvenise sa voteze la alegerile prezidentiale.

Politia chemata la o sectie de votare din Botosani. Numele a doua partide au fost scrise in toate cabinele de vot

Presedinta unei sectii de votare din judetul Botosani a chemat Politia reclamand un incident electoral. Reprezentantii sectiei au descoperit insctriptionate, in toate cabinele de vot, numele a doua partide.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Prima sectie de votare din diaspora s-a inchis

Procesul electoral s-a incheiat in sectia deschisa in Auckland, Noua Zeelanda, 191 de romani votand presedintele Romaniei, timp de trei zile, potrivit Ministerului Afacerilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )