Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vedete la patrat! Cele mai inedite fotografii!

ADPM ADPM,
Vedete la patrat! Cele mai inedite fotografii!

Fie ca vorbim despre Michael Jackson, Steve Jobs, Mick Jagger sau Paul McCartney, iata cateva vedete la patrat. Este vorba despre un proiect inedit care prezinta mai multe personalitati marcante in doua etape diferite ale vietii. continuă pe ADPM

Sinteza zilei. Cele mai socante imagini ale anului

Cele mai socante imagini ale anului, care sunt din Siria, dar si fotografii dramatice din Ucraina, cu refugiati pe drumul disperarii, au fost prezentate joi, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. Cele mai.

Cele mai bune telefoane cu preturi sub 1.000 de lei

Mai jos va prezentam o lista cu zece dintre cele mai bune telefoane cu preturi mai mici de 1. 000 de lei. Nu intotdeauna este nevoie sa ai unul dintre cele mai noidispozitive pentru a te putea bucura de cea mai buna experienta. intr-adevar, in anumite conditii, specificatiile unor telefoane precum Samsung Galaxy S6 sau LG G4 [] Cele mai bune telefoane cu preturi sub 1. 000 de lei Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Aeroscraft construieste unul dintre cele mai mari dirijabile din lume

Aparatele de zbor mai usoare decat aerul pareau a fi de domeniul trecutului. Era primului Zeppelin s-a incheiat de mult, dar se pare ca omenirea nu este inca pregatita sa renunte la originalul concept. in urma dezastrului de la Hindenbug, Germania, cand un dirijabil a luat foc si au murit 35 din cei 97 de [] Aeroscraft construieste unul dintre cele mai mari dirijabile din lume Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Locuri de vizitat toamna in Romania. Cele mai frumoase paduri din tara, destinatii perfecte pentru relaxare

Locuri de vizitat toamna in Romania. Tara noastra are, inca, unele dintre cele mai vechi si frumoase paduri de pe Batranul Continent, cu arbori seculari si locuri de o frumusete greu de egalat. O vacanta cu plimbari lungi prin inima acestor regate ale naturii, cu frunzis aflat pe cale sa se transforme intr-o adevarata simfonie de culori, nu trebuie ratata.

Si-a dat demisia ca sa doboare recordul mondial la categoria Cele mai multe selfie-uri facute intr-o ora: cate poze trebuie sa realizeze

Indianul Bhanu Prakash, in varsta de 24 de ani, din regiunea Hyderabad, a decis ca slujba il impiedica sa-si implineasca visul de a figura in Cartea Recordurilor drept persoana care a reusit sa faca cele mai multe selfiuri in 60 de minute, titlu detinut in prezent de un american.

Adevarul Live, ora 12.00: Bloggerita Printesa Urbana, despre ce inseamna sa-ti respecti copilul si despre cele mai bune alternative la pedepse

Ioana Chicet-Macoveiciuc, autoarea unuia dintre cele mai cunoscute si iubite bloguri romanesti despre cresterea copiilor, www. printesaurbana. ro, a lansat recent si prima sa carte, O sa te tin in brate cat vrei tu si inca o secunda. Printesa urbana vine azi in studioul Adevarul Live ca sa impartaseasca din experienta sa de mama a doi copii, cu sinceritatea care a facut-o atat de iubita de parintii care o citesc.

Cele mai frumoase locuri din India

Cele mai frumoase locuri din India. India este o tara a paradoxurilor, cu oameni care traiesc de pe o zi pe alta si oameni care se bucura de tot luxul, oameni deschisi la nou si oameni ancorati in traditii de mii de ani. Totodata, India este una dintre cele mai vizitate destinatii turistice din lume, unde calatorii pot alege atat minuni ale naturii, cat si monumente incarcate de traditie.

Patru cele mai frecvente boli ale toamnei si trucuri pentru a le fenta prin intarirea sistemului imunitar

Schimbarea de temperatura, umezeala, dar si fluctuatiile presiunii astmosferice care au loc toamna, imediat dupa sezonul cald, isi pun amprenta asupra organismului. Cele mai frecvent boli care apar toamna sunt racelile, astmul alergic, insuficienta cardiaca si afectiunile reumatice.

Persoanele infectate cu HIV, cele mai discriminate. Ce categorie sociala DISCRIMINEAZA cel mai mult

Persoanele infectate cu HIV, dependentii de droguri si persoanele cu dizabilitati sunt cele mai discriminate categorii in Romania, in timp politicienii sunt cei care discrimneaza cel mai mult, potrivit unui sondaj efectuat la comanda Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii CNCD), citat de Mediafax.

Cele mai mari salarii din Romania. in ce domenii se castiga maximele veniturilor si cu cat sunt acestea mai mari decat minimele

O analiza a castigurilor salariale din ultimele luni arata ca in top au urcat petrolistii si informaticienii si au coborat bancherii si aviatorii. Va prezentam cele mai mari salarii din Romania.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )