Libnet.ro
UNICEF

12:45

Veniturile Romgaz au scazut la trei luni din cauza cererii mai mici pentru gaze in industrie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Veniturile Romgaz au scazut la trei luni din cauza cererii mai mici pentru gaze in industrie

Veniturile din exploatare ale producatorului de gaze naturale Romgaz Medias SNG) au scazut cu 5,5% in primul trimestru, fata de aceeasi perioada din 2014, la 1,28 miliarde lei, din cauza diminuarii cererii de gaze, in special in sectorul producerii de. continuă pe Wall-Street Ro

Veniturile Romgaz au scazut cu 5,5%, din cauza cererii mai mici pentru gaze in industrie

Veniturile din exploatare ale producatorului de gaze naturale Romgaz Medias SNG) au scazut cu 5,56% in primul trimestru, fata de aceeasi perioada din 2014, la 1,286 miliarde lei, din cauza diminuarii cererii de gaze, in special in sectorul producerii de ingrasaminte chimice, potrivit raportului trimestrial cu rezultatele companiei in primele trei luni ale anului.

Profitul net al Romgaz a scazut cu 7,5% in primul trimestru, din cauza cererii slabe de gaze naturale in industrie

Profitul net al Romgaz a scazut in primele trei luni ale anului cu 7,5%, pana la 563 de milioane de lei, in vreme ce vanzarile societatii au scazut cu 6%, de la 1,45 de miliarde de lei in primele trei luni din 2014 pana la 1,36 de miliarde din cauza diminuarii cererii de gaze, in special in sectorul productiei de ingrasaminte.

Consumul de electricitate a scazut cu 3,6% in primul trimestru fata de primul primele trei luni din 2014. Exporturile s-au dublat

Consumul final de energie electrica a scazut cu 3,6% in primele trei luni din acest an fata de acelasi interval al anului trecut, influentat de scaderea cu 21,7% a iluminatului public, potrivit datelor Institutului National de Statistica INS).

Gabriela Szabo: Guvernul are bani pentru sala polivalenta, dar constructia intarzie din cauza contestatiilor

Gabriela Szabo, Ministrul Tineretului si Sportului, sustine ca Guvernul are disponibile fondurile pentru sala polivalenta din cadrul Complexului Sportiv National Lia Manoliu, dar lucrarile sunt intarziate din cauza contestatiilor facute la licitatia de.

Gabriela Szabo: Guvernul are fondurile necesare pentru sala polivalenta. Lucrarile intarzie din cauza contestatiilor la licitatii

Guvernul are fondurile pentru sala polivalenta din cadrul Complexului Sportiv National Lia Manoliu, dar lucrarile sunt intarziate din cauza contestatiilor facute la licitatia de acordare a contractului de.

Milioane de sirieni traiesc in zone cu risc ridicat din cauza armelor explozive

Circa 5,1 milioane de sirieni locuiesc in zone cu risc ridicat din cauza armelor explozive, dintre care unele nu sunt detonate si reprezinta o amenintare pentru viata locuitorilor ani de zile, a informat.

Soldati rusi demisioneaza din cauza conflictului din Ucraina

Niste soldati rusi parasesc armata din cauza conflictului din Ucraina, afirma activisti pentru drepturile omului si unii dintre acesti militari, citati de Reuters.

Stampila va disparea si in Romania, dar Republica Moldova ne-a luat-o inainte cu trei luni

Obligativitatea stampilei pentru firme va fi eliminata de la 1 iulie, potrivit promisiunilor primite de oamenii de afaceri de la ministrul Finantelor, Romania fiind depasita la acest capitol de Republica Moldova, care a implementat deja masura, insa trebuie scoasa din toata legislatie secundara.

Cemacon a avut profit de peste 8 milioane lei in primele trei luni ale anului

Producatorul de blocuri ceramice Cemacon a inregistrat un profit net in valoare de 8,13 milioane lei la finalul primului trimestru din 2015, rezultatul fiind conform cu dinamica business-ului, setata in urma cu cinci ani, cand compania a demarat strategia de restructurare financiara si operationala.

Paris: Traficul feroviar perturbat, din cauza unui barbat care se plimba cu un obuz desamorsat in tren

Autoritatile franceze au depistat, in gara centrala din Paris, un barbat care urcase intr-un tren avand asupra sa un obuz dezamorsat datand din al II-lea Razboi Mondial, informeaza Mediafax.

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1952 seconds )