Libnet.ro
UNICEF

06:45

Veniturile UPC au crescut cu 5% in al doilea trimestru din 2013

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Veniturile UPC au crescut cu 5% in al doilea trimestru din 2013

In trimestrul al doilea al acestui an, UPC Romania a inregistrat venituri de 34,3 milioane dolari, ceea ce reprezinta o crestere cu 5,1% fata de 32,6 milioane dolari in trimestrul al doilea al anului trecut. In lei, veniturile companiei in trimestrul. continuă pe Wall-Street Ro

Veniturile UPC Romania au crescut cu 5% in al doilea trimestru din 2013

In trimestrul al doilea al acestui an, UPC Romania a inregistrat venituri de 34,3 milioane dolari, ceea ce reprezinta o crestere cu 5,1% fata de 32,6 milioane dolari in trimestrul al doilea al anului trecut. In lei, veniturile companiei in trimestrul.

Grupul Allianz estimeaza ca va plati despagubiri de peste 700 milioane de euro in urma inundatiilor din Centrul Europei produse in al doilea trimestru din acest an

Grupul Allianz, care pe piata locala controleaza Allianz-Tiriac Asigurari, a inregistrat in primul semestru din acest an venituri de 58,8 miliarde euro, in crestere cu 6,5% fata de aceeasi perioada a anului trecut si un profit net dupa consolidare de 3,5 miliarde euro in crestere cu 25% fata de acelasi semestru din 2012, conform rezultatelor publicate vineri de grupul german. Estimarile Allianz indica faptul ca, urmare a inundatiilor produse in Centrul Europei in al doilea trimestru al anului, clientii afectati vor beneficia de indemnizatii de despagubire de peste 700 milioane de euro.

UPC a inregistrat venituri in crestere cu peste 5% pana la 34,3 milioane dolari in trimestrul doi din 2013/Numarul de clienti, in crestere cu 6500 de utilizatori

In trimestrul al doilea al acestui an, UPC Romania a inregistrat venituri de 34,3 milioane dolari, ceea ce reprezinta o crestere cu 5,1% fata de 32,6 milioane dolari in trimestrul al doilea al anului trecut, a anuntat vineri operatorul de comunicatii prin cablu. La 30 iunie 2013, UPC Romania avea un numar total de 1. 700 clienti, in crestere cu 6500 utilizatori fata de aceeasi perioada a anului trecut. Pe de alta parte, fata de primul trimestru din acest an, numarul de clienti a scazut cu 15. 900 utilizatori, ca urmare a pierderii de clienti la serviciile de televiziune analogica prin cablu si la serviciile TV prin satelit.

Vanzarile Porsche au crescut cu 4% in primul semestru din 2013, iar numarul de masini livrate cu 18%

Vanzarile marcii sport germane Porsche au crescut cu 4% in primul semestru din anul fiscal 2013, la 7,03 miliarde euro, iar in aceeasi perioada livrarile de automobile au avansat cu 18%, la 81. 565 unitati, a anuntat compania.

Top: cele mai frumoase masini din 2013

Cele mai frumoase masini din 2013 sunt pline de stil chiar daca sunt exotice sau retro, iar designul lor avangardist se continua si la interior, in unele cazuri cu o cabina de pilotaj imprumutata parca de la avioanele de vanatoare, scrie.

Veniturile UPC Romania au crescut cu peste 5%

Compania UPC Romania a inregistrat venituri de 115 milioane de lei, in urma unei cresteri cu 2,6%, fata de peste 112 milioane de lei din trimestrul al doilea al anului trecut, conform unui comunicat de presa remis redactiei.

Cine castiga lupta dintre Google Play si Apple AppStore?

App Annie, o autoritate in domeniul magazinelor virtuale de aplicatii, tocmai a publicat un nou studiu referitor la Google Play si Apple AppStore. Desi ne-am obisnuit ca Apple sa aiba un mic avantaj cand vine vorba de propriul magazin virtual, la sfarsitul celui de-al doilea trimestru din acest an s-a schimbat roata. Pentru prima oara de la aparitia magazinelor de aplicatii pentru iOS si Android, Google Play a reusit sa depaseasca alternativa Apple cand vine vorba de numarul total de [].

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )