Libnet.ro
UNICEF

13:15

Verificari DNA la Aeroportul Timisoara.

România Liberă România Liberă,
Verificari DNA la Aeroportul Timisoara.

Angajatii Aeroportului International Traian Vuia din Timisoara au intrat in panica joi dimineata, atunci cand s-au trezit peste ei cu mai multi procuri DNA. Pe anchetatori nu i-au interesat, insa, nici o persoana, ci doar mai multe acte pe care le-au ridicat pentru a verifica modalitatea prin care anumite spatii din aerogara au fost date in chirie de catre conducerea aeroportului timisorean. Seful DNA Timisoara, Tamas Schiffbeck, i-a linistit pe angajatii aeroportului banatean si a declarat . continuă pe România Liberă

Verificari DNA la Aeroportul Timisoara. Sunt vizate contracte de inchiriere pentru spatii in aerogara

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie fac, joi, mai multe verificari la Aeroportul Timisoara, fiind vizate contracte de inchiriere semnate de administratia aeroportului cu firme care au solicitat spatii in aerogara, au declarat surse din cadrul Aeroportului Timisoara pentru Mediafax.

DNA face verificari la Aeroportul Timisoara.

Procurorii anticoruptie fac, joi, mai multe verificari la Aeroportul Timisoara, fiind vizate contracte de inchiriere semnate de administratia aeroportului cu firme care au solicitat spatii in aerogara, sustin surse din cadrul aeroportului, citate de Mediafax. Potrivit unor surse din cadrul Aeroportului Timisoara, sunt vizate contracte de inchiriere semnate de administratia aeroportului cu firme care au solicitat spatii in aerogara. Seful DNA Timisoara, Tamas Schiffbeck, a declarat ca in acest .

DNA face verificari la Aeroportul Timisoara. Sunt vizate contracte de inchiriere pentru spatii in aerogara

Procurorii anticoruptie fac, joi dupa-amiaza, mai multe verificari la Aeroportul Timisoara, fiind vizate contracte de inchiriere semnate de administratia aeroportului cu firme care au solicitat spatii in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1959 seconds )