Libnet.ro
UNICEF

05:45

Veronica Cirstoiu, judecatoarea arestata pentru spaga, a incercat eliberarea mai multor infractori periculosi

Antena3 Antena3,
Veronica Cirstoiu, judecatoarea arestata pentru spaga, a incercat eliberarea mai multor infractori periculosi

Veronica Cirstoiu a incercat eliberarea mai multor infractori periculosi. Clientii favoriti ai judecatoarei de la Curtea de Apel Bucuresti au fost coruptii sau traficantii de droguri si de persoane, dosare in. continuă pe Antena3

Judecatoarea arestata pentru o spaga de 1.000.000 euro, AMENINTATA CU MOARTEA

Judecatoarea arestata pentru o spaga de un milion de euro a fost tinta unei maini criminale, luna trecuta. Cineva a umblat la rotile masinii si a desurubat trei din cele patru suruburi de prindere la toate.

Veronica Cirstoiu, un magistat cu stare. Ce avere a agonisit judecatoarea arestata pentru o spaga de 1 milion de euro

Judecatoarea Veronica Cirstoiu, de la Curtea de Apel Bucuresti, arestata preventiv vineri seara pentru 29 de zile, pentru luare de mita si trafic de influenta, se poate lauda cu o avere considerabila. Potrivit declaratiei de avere din 12 iunie 2012, judecatoarea detine cinci terenuri si doua apartamente.

Judecatoarea arestata pentru luare de mita i-a cerut lui Dinel Staicu 2,5 milioane de euro

Judecatoarea Veronica Cirstoiu arestata pentru luare de mita si trafic de influenta a facut parte din completul care a anulat condamnarea lui Dinel Staicu.

Judecatoarea de la Curtea de Apel Bucuresti, arestata pentru luare de mita, se declara nevinovata

Judecatoarea Veronica Cirstoiu de la Curtea de Apel Bucuresti, arestata pentru spaga, se declara nevinovata. Magistratul a fost vizitat sambata de avocatul sau, prin intermediul caruia a tinut sa.

Codul spagilor din Justitie. Aranjarea parului cu ambele maini si afisarea unui zambet, semnul judecatoarei Veronica Cirstoiu ca aproba spaga

Aranjarea parului cu ambele maini si afisarea unui zambet, la cinci minte de la inceperea sedintei de judecata. Acesta era semnul prin care judecatoarea Veronica Cirstoiu, judecatoarea de la Curtea de Apel Bucuresti, anunta ca accepta spaga. Mituitorul si intermediarul se aflau in sala si receptau semnalul. Judecatoarea spagara si fiul ei au fost vineri arestati preventiv pentru 29 de zile.

Judecatoarea Veronica Cirstoiu a fost arestata preventiv pentru 29 de zile

Judecatoarea Veronica Cirstoiu, de la Curtea de Apel Bucuresti, si fiul sau, Florin Cergan, au fost arestati preventiv, pentru 29 de zile, potrivit deciziei luate aseara de Curtea de Apel Bucuresti, in dosarul sagilor totalizand peste un milion de euro pentru solutii favorabile in procese, anunta sursele de presa.

Judecatoarea Veronica Cirstoiu, arestata pentru fapte de coruptie, a facut parte din completul care a anulat condamnarea lui Dinel Staicu

Judecatoarea arestata pentru luare de mita si trafic de influenta a facut parte din completul care a anulat condamnarea lui Dinel Staicu. Omul de afaceri a fost condamnat la sapte ani si sase luni de inchisoare in dosarul fraudarii Bancii Internationale a Religiilor.

Judecatoarea Veronica Cirstoiu a facut parte din completul care a anulat condamnarea lui Dinel Staicu

Judecatoarea arestata pentru luare de mita si trafic de influenta a facut parte din completul care a anulat condamnarea lui Dinel Staicu. Omul de afaceri a fost condamnat la sapte ani si sase luni de inchisoare in dosarul fraudarii Bancii Internationale a Religiilor.

Judecatoarea cercetata pentru o spaga de un milion de euro, parte din completul care a anulat condamnarea lui Dinel Staicu

Judecatoarea Veronica Cirstoiu, cercetata pentru luare de mita si trafic de influenta, a facut parte din completul care a anulat condamnarea la sapte ani de inchisoare cu executare primita de Dinel Staicu in.

VIDEO Judecatoarea Veronica Cirstoiu si fiul acesteia, arestati preventiv/ Magistratul, acuzat ca a primit mita de peste 1 milion de euro; suma uriasa i-ar fi fost data de Dinel Staicu

Judecatoarea Veronica Cirstoiu, de la Curtea de Apel Bucuresti, si fiul acesteia au primit mandate de arestare preventiva pentru 29 de zile, potrivit deciziei luate vineri seara de Curtea de Apel Bucuresti. Veronica Cirstoiu este cercetata pentru luare de mita si complicitate la trafic de influenta, fiind acuzata ca a primit, in cuantum, sume de peste 1 milion de euro pentru obtinerea unei solutii favorabile in cauze penale. Fiul judecatoarei, Florin Cergan, este acuzat de complicitate la trafic de influenta, pentru ca ar fi intermediat primirea a 50. 000 de euro de catre aceasta, de la mai multe persoane care doreau solutii favorabile in unele dosare. Potrivit unor surse judiciare citate de Stirile TVR, cel care i-ar fi dat mita de 1 milion de euro judecatoarei este Dinel Staicu. Amintim ca Veronica Cirstoiu este una dintre cele trei judecatoare care au anulat condamnarea la sapte ani de inchisoare a lui Dinel Staicu in dosarul fraudarii Bancii Religiilor. Judecatoarea Cirstoiu a facut parte din completul care a decis reducerea pedepsei cu o saptamana in cazul lui Adrian Nastase. Cirstoiu a fost si judecatoarea care a facut opinie separata la decizia de ramanere in arest a primarului orasului Navodari, Nicolaei Matei. Vezi in text in ce dosare controversate a fost implicata judecatoarea Fiul sau, Florin Cergan, este preot, insa a fost suspendat de Biserica dupa ce a fost cercetat penal pentru uciderea din culpa a trei persoane in urma unui accident rutier.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )