Libnet.ro
UNICEF

11:30

Veste nesperat de buna pentru romanii care au credite. AJUTORUL este oferit de Curtea Europeana de Justitie

Antena3 Antena3,
Veste nesperat de buna pentru romanii care au credite. AJUTORUL este oferit de Curtea Europeana de Justitie

O decizie a Curtii Europene de Justitie ii ajuta pe clientii bancilor sa opreasca evacuarea din case atunci cand creditele neplatite contin clauze abuzive. in plus, acestia pot primi despagubiri pentru. continuă pe Antena3

Veste buna pentru romanii cu mai multe case. Nu vor mai fi impozitate suplimentar

Persoanele care detin mai multe proprietati in afara celei de domiciliu nu vor mai fi impozitate suplimentar, conform sistemului aplicat in ultimii ani, aceasta impunere urmand sa fie eliminata de anul .

Virusul mortal Ebola ar putea sa se propage rapid. Avertismentul MAE pentru romanii care vor sa calatoreasca in Africa

Ministerul Afacerilor Externe ii informeaza pe cetatenii romani care se afla sau care intentioneaza sa calatoreasca in Africa de Vest cu privire la riscul de infestare cu febra virala hemoragica produsa.

Subiectele zilei: Mesajul socant al guvernatorului regiunii Cernauti pentru romanii care refuza mobilizarea: Daca nu va convine, plecati din Ucraina!; Gigi Becali vrea sa-l distruga pe singurul doctor care i-a pus diagnosticul corect; Rechizitoriul DNA i

Comentariu DW: Nicio amenintare pentru Putin. Sanctiunile occidentului par sa-i fi pus pe jar pe oligarhii rusi, stie Serviciul German de Informatii Externe BND). Cu toate acestea, la Moscova, nu se va schimba nimic- apreciaza Roman Goncharenko. Dan Dungaciu: Europa si Rusia sau dragoste in vremea holerei. Indiferent cum vor arata sanctiunile economice finale, momentul a fost deja pierdut. Ezitarea europeana a dat prilejul la reevaluari.

MAE avertizeaza romanii care vor sa calatoreasca in Ungaria: Zona de sud-vest se afla sub atentionare de ploi torentiale

Vremea extrema afecteaza si Ungaria. Ministerul de Externe a transmis o atentionare de calatorie pentru tara vecina dupa ce meteorologii au emis astazi in Ungaria o atentionare de cod portocaliu de ploi.

Alimentele, optiunea a 67% dintre romanii care fac cumparaturi peste hotare

Romanii sunt atrasi de preturile avantajoase din magazinele tarilor vecine, mai ales in ceea ce priveste alimentele, precizeaza Ioana Bogus, Client Service Manager, Exact Cercetare and Consultanta.

Mesajul socant al guvernatorului regiunii Cernauti pentru romanii care refuza mobilizarea: Daca nu va convine, plecati din Ucraina!

Guvernatorul regiunii Cernauti, Roman Vanzuriak, le-a cerut romanilor care protesteaza fata de mobilizarea pentru razboi sa deblocheze drumurile, avertizand ca ordinea in care se va face mobilizarea nu va fi influentata la presiunea strazii. Vanzuriak i-a acuzat pe protestatari ca militeaza impotriva integritatii Ucrainei si i-a sfatuit sa plece din tara daca nu vor sa mearga la razboi.

Creste impozitul pe apartament. Cu cat vor plati in plus romanii care stau la bloc

Impozitul va creste de anul viitor pentru toate apartamentele din blocuri cu peste trei etaje si opt apartamente si pentru locuintele din cladiri vechi de peste 30-50 ani. Impozitul va fi redus insa pentru.

Creste impozitul pe apartament. Cat vor plati in plus romanii care stau la bloc

Impozitul va creste de anul viitor pentru toate apartamentele din blocuri cu peste trei etaje si opt apartamente si pentru locuintele din cladiri vechi de peste 30-50 ani. Impozitul va fi redus insa pentru.

REGULI pentru asiguratorii care emit polite RCA

Asiguratorii care emit polite de raspundere civila auto RCA) vor trebui sa aiba un anumit grad de solvabilitate pentru activtatea de asigurari generale si vor fi obligati sa mentioneze pe politele RCA comisionul de intermediere, care nu va depasi 10% din primele incasate pe acest segment, scrie Mediafax. Aceste prevederi se regasesc intr-un proiect al Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) care vizeaza modificarea si completarea Normelor privind asigurarea obligatorie de raspundere civila pentru prejudicii produse prin accidente de vehicule, puse in aplicare prin Ordinul CSA 14/2011.

Deponentii CEC pentru autoturisme, care nu pot dovedi data constituirii depozitelor, vor fi si ei despagubiti

Ministerul Finantelor Publice MFP) va emite titluri de stat in limita unui plafon de cinci milioane lei pentru despagubirea celor care au constituit depozite la Casa de Economii si Consemnatiuni CEC) pentru achizitionarea de autoturisme, pe care le-au transferat dupa 22 decembrie 1989 la BRD si nu pot prezenta documente doveditoare care sa ateste data constituirii depozitelor la CEC, potrivit unui proiect de ordonanta publicat pe site-ul MFP.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2854 seconds )