Libnet.ro
UNICEF

19:45

Veste proasta pentru Andreea Mitu. A fost eliminata

Antena3 Antena3,
Veste proasta pentru Andreea Mitu. A fost eliminata

Jucatoarea de tenis Andreea Mitu, locul 95 WTA, a ratat, miercuri, calificarea in sferturile de finala ale turneului de la Linz Austria), dotat cu premii in valoare totala de 226. 728 de euro, informeaza site-ul. continuă pe Antena3

Veste proasta pentru Andreea Mitu

Perechea Andreea Mitu/Madison Brengle Romania/SUA) a fost eliminata, luni, in runda inaugurala a turneului de la Linz Austria), dotat cu premii totale de 250. 000 de dolari. Mitu si Brengle au.

Tenis: victorie mare pentru Andreea Mitu! A batut o jucatoare din Top 10

Andreea Mitu a pus punct unei serii de cinci infrangeri la rand si a facut-o cu mare stil, obtinand al doilea succes al carierei in fata unei tenismene din Top 10.

Veste proasta pentru iubitorii gimnasticii.Catalina Ponor nu va participa la Campionatele Mondiale

Catalina Ponor nu va face parte din echipa Romaniei pentru Campionatele Mondiale de la Glasgow, multipla campioana fiind inlocuita cu Andreea Munteanu.

Tenis Linz: Andreea Mitu, eliminata in primul tur la dublu. Cine a fost coechipiera sa

Andreea Mitu a fost eliminata in primul tur, la dublu, in cadrul turneului de la Linz, dotat cu premii totale de 250. 000 de dolari, acolo unde facea pereche cu americanca Madison Brengle.

Andreea Mitu produce surpriza la Linz si elimina principala favorita

Jucatoarea Andreea Mitu s-a calificat, marti, in optimi de finala la turneul WTA de la Linz, dupa ce a invins-o in doua seturi pe Lucie Safarova, a 7-a jucatoare a lumii.

Tenis Linz: Andreea Mitu debuteaza impotriva numarului 7 mondial. Probleme pe hard pentru romanca!

Andreea Mitu, 95 WTA, va debuta, marti, in cadrul turneului WTA International de la Linz, al saptelea pe hard din aceasta toamna. Romanca va trebui sa intrerupa o serie neagra de cinci infrangeri consecutive chiar in meciul cu Lucie Safarova, principala favorita a competitiei din Austria.

Andreea Mitu, marea SURPRIZA de la Linz. Victorie impotriva numarului 7 mondial!

Andreea Mitu, 95 WTA, a obtinut una dintre cele mai mari victorii ale sale din acest an, in primul tur al turneului WTA International de la Linz, Austria. Romanca a reusit surpriza competitiei dupa ce a eliminat-o pe principala favorita Lucie Safarova.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )