Libnet.ro
UNICEF

05:45

Veste socanta! O actrita indragita s-a stins din viata la doar 39 de ani (FOTO)

B1 B1,
Veste socanta! O actrita indragita s-a stins din viata la doar 39 de ani (FOTO)

Veste socanta in lumea cinematografica. Actrita Melanie Hughes a murit la varsta de doar 39 de ani, lasandu-i pe toti cu inimile frante si indurerati. Melanie este cunoscuta. continuă pe B1

Un cunoscut artist de stand-up comedy s-a stins din viata la doar 45 de ani (FOTO)

Veste socanta in lumea divertismentului! Un cunoscut artist de stand-up comedy s-a stins din viata in urma cu cateva zile, dupa ce s-a luptat cu boala de care suferea timp de o luna si.

Veste dramatica! Unul dintre cei mai mari actori s-a stins din viata (FOTO)

Jean Rochefort, unul dintre cei mai mari actori din lumea cinematografica franceza, s-a stins din viata in noaptea de duminica spre luni intr-un spital din Paris. Acesta avea 87 de ani. Rochefort era.

A murit cel mai longeviv veteran de razboi. Generalul Stan Nitu s-a stins din viata la varsta de 97 de ani

S-a stins din viata cel mai longeviv veteran de razboi. Generalul Nitu Stan, cetatean de onoare al Pitestiului, s-a stins din viata la 97 de ani. Nitu Stan a fost participant la luptele de la Cotul.

S-a stins din viata cel mai longeviv veteran de razboi (FOTO)

S-a stins din viata cel mai longeviv veteran de razboi. Generalul Stan Marin Nitu a incetat din viata la varsta de 96 de ani. Stan Marin Nitu si-a dedicat o buna parte a vietii ajutand.

Doliu in politica romaneasca. Un fost secretar de stat s-a stins din viata

Doliu in politica romaneasca. Maria Muga, fost secretar de stat in cadrul Ministerului Muncii, s-a stins din viata. Vine o zi cand lasam totul si plecam. Nu ne anunta nimeni inainte.

Ministrul olandez de Finante, Jeroen Dijsselbloem, anunta ca se retrage din viata politica

Ministrul demisionar al Finantelor olandeze, Jeroen Dijsselbloem, a anuntat miercuri ca se retrage din viata politica, dupa ce la inceputul acestei saptamani isi anuntase si retragerea de la presedintia Eurogrupului, in ianuarie, scrie AFP.

O actrita cunoscuta a murit la doar 39 de ani. Fanii sunt socati

La doar 39 de ani, o cunoscuta actrita americana a decedat in mod subit, in urma cu cateva zile. Melanie Hughes s-a stins din viata duminica, fara vreo cauza aparenta, informeaza.

Kate Middleton, in lacrimi! insarcinata in 4 luni, ducesa a primit cea mai trista veste

Doliu la Casa Regala Britanica. Un om apropiat monarhilor s-a stins din viata, marti. Printesa Kate este insa cea mai trista. Pe fondul unei stari generale de rau provocate de sarcina toxica, ducesa.

Trei din patru romani asteapta o pensie de peste 500 euro, in momentul retragerii din viata activa

In momentul retragerii din viata activa, trei din patru romani asteapta o pensie de peste 500 euro, arata un studiu realizat pe platforma iVox, la solicitarea Asociatiei pentru Pensiile Administrate Privat din Romania APAPR), trimis Redactiei.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )