Libnet.ro
UNICEF

18:30

VESTE SOCANTA! Unul dintre cei mai importanti sociologi ai lumii s-a stins din viata

B1 B1,
VESTE SOCANTA! Unul dintre cei mai importanti sociologi ai lumii s-a stins din viata

Zygmunt Bauman, unul dintre cei mai importanti sociologi europeni ai ultimelor decenii, s-a stins din viata luni la 91 de ani. Sociologul care a scris peste 50 de carti in care a analizat teme importante,. continuă pe B1

Unul dintre cei mai cunoscuti lideri ai lumii s-a stins din viata

Fostul presedinte iranian, Akbar Hashemi Rafsanjani, s-a stins din viata duminica, la varsta de 82 de ani, dupa ce a suferit un atac de cord. Acesta a fost transportat imediat la spital, insa medicii nu.

Gest impresionant facut de Ionut Lupescu pentru fostii sai colegi de la echipa nationala

Ionut Lupescu este unul dintre cei mai importanti jucatori ai Generatiei de Aur, iar acum isi continua activitatea la UEFA.

Cum a jignit Ilie Nastase un seic din Dubai si ce a fost nevoit sa faca pentru a mai putea pleca din Emirate

Ilie Nastase este unul dintre cei mai mari tenismeni din istorie si un nume recunoscut si respectat aproape pe toate meridianele globului.

Seful diplomatiei britanice, in SUA. Johnson se intalneste cu unii dintre cei mai apropiati consilieri ai lui Trump si cu ginerele presedintelui ales

Seful diplomatiei britanice, Boris Johnson, se afla in New York, unde este asteptat sa se intalneasca cu Jared Kushner, ginerele presedintelui ales al SUA, dar si cu viitorul sef de strategie de la Washington, Steve Bannon.

Donald Trump: Meryl Streep, una dintre cele mai supraevaluate actrite de la Hollywood

Donald Trump a afirmat luni ca Meryl Streep este una dintre cele mai supraevaluate actrite de la Hollywood, dupa ce celebra actrita l-a criticat in cadrul ceremoniei de decernare a premiilor Globurile de Aur, scrie AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )