Libnet.ro
UNICEF

21:00

Buletine si pentru copiii sub 14 ani. Decizia oficiala in Romania

Playtech Playtech,
Buletine si pentru copiii sub 14 ani. Decizia oficiala in Romania

Copiii sub 14 ani vor putea avea carti de identitate simple sau electronice, daca parintii lor vor vrea acest lucru, conform unui proiect de act normativ care tocmai a primit votul final al deputatilor. Si copiii sub 14 ani vor putea avea buletin, au decis parlamentarii Copiii sub 14 ani vor putea avea carti de . continuă pe Playtech

Cum arata acum Shiloh, fiica Angelinei Jolie si a lui Brad Pitt care vrea sa devina baiat. Are 14 ani, iar apropiatii ii spun John

Are 14 ani si de mica isi dorea sa devina baiat. Este vorba despre Shiloh, fiica lui Brad Pitt si a Angelinei Jolie. Nu a renuntat la ideea care pe multi i-a uimit, chiar si pe membri familiei, crede cu tarie in ea si intr-o zi, cand va fi majora, probabil va trece la fapte.

Cadiz a revenit in La Liga dupa 14 ani

Echipa Cadiz si-a asigurat revenirea in prima liga spaniola dupa o pauza de 14 ani, cu doua etape inaintea finalului diviziei secunde.

Veste buna pentru bucuresteni. inca 12 ani cu Apa Nova. Compania, investitii de 370 milioane de euro

Vesti pentru bucuresteni. Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMB) a hotarat azi la propunerea Primariei Capitalei, prelungirea concesionarii serviciilor de alimentare cu apa si canalizare a Capitalei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2917 seconds )