Libnet.ro
UNICEF

21:30

Vestea mortii cascadorului Szobi Cseh, primita cu mare tristete in randul cunoscutilor

B1 B1,
Vestea mortii cascadorului Szobi Cseh, primita cu mare tristete in randul cunoscutilor

Doliu in lumea filmului. Unul dintre cei mai mari cascadori ai Romaniei, Szobi Cseh, a murit la varsta de 72 de ani, la Institutul Clinic Fundeni, dupa o grea suferinta. Szobi Cseh suferea de cancer osos si, in. continuă pe B1

Actorii romani deplang moartea cascadorului Szobi Cseh

Actorii romani deplang moartea cascadorului Szobi Cseh care a jucat in zeci de filme, scrie Mediafax.

Centrul Sportiv Apollo din Sectorul 3 al Capitalei va fi rebotezat. Primaria ii schimba numele in Szobi Cseh

Centrul Sportiv Apollo din Sectorul 3 al Capitalei va fi rebotezat si va primi numele cascadorului Szobi Cseh, dupa cum a anuntat Robert Negoita, primarul de sector.

Cascadorul Szobi Cseh va fi inmormantat duminica, la cimitirul Bellu din Bucuresti

Szobi Cseh fi inmormantat duminica, la ora 15. 00, la cimitirul Bellu din Capitala, a anuntat fiul cascadorului. Trupul neinsufletit va fi depus la capela cimitirului Bellu din Bucuresti sambata, in jurul orei .

Cum i-a invrajbit Securitatea pe Szobi Cseh si Sergiu Nicolaescu. Cei doi s-au impacat inainte de moarte

Dupa ce au lucrat zeci de ani impreuna la realizarea unor filme de mare succes in perioada comunista, Szobi Cseh si Sergiu Nicolaescu s-au certat crunt dupa 1990, mergand pana la acuzatii grave.

Cum i-a invrajbit Securitatea pe Szobi Cseh si pe Sergiu Nicolaescu. Cei doi s-au impacat inainte de moarte

Dupa ce au lucrat zeci de ani impreuna la realizarea unor filme de mare succes in perioada comunista, Szobi Cseh si Sergiu Nicolaescu s-au certat crunt dupa 1990, mergand pana la acuzatii grave.

Cascadorul Szobi Cseh a murit la varsta de 71 de ani: Acesta suferea de cancer osos (VIDEO)

Celebrul cascador Szobi Cseh a murit, vineri dimineata, la varsta de 71 de ani, la Spitalul Fundeni. Acesta a fost rapus de o forma grava de cancer osos. in 2012, Szobi Cseh a aflat ca are cancer, fiind.

VIDEO ARHIVA Cascadorul Szobi Cseh a murit

Cascadorul Szobi Cseh a murit, vineri, la varsta de 71 de ani, transmite Mediafax. Cascadorul a fost diagnosticat in 2013 cu mielom multiplu si tumoare la coloana. Szobi Cseh fusese internat pe 12 iunie la Institutul Clinic Fundeni din Capitala, cu o suferinta hematologica grava.

VIDEO ARHIVA Szobi Cseh, cel mai prolific si cel mai cunoscut cascador al cinematografiei romane, a murit

Cascadorul Szobi Cseh a murit, vineri, la varsta de 71 de ani, transmite Mediafax. Cascadorul a fost diagnosticat in 2013 cu mielom multiplu si tumoare la coloana si fusese internat pe 12 iunie la Institutul Clinic Fundeni din Capitala, cu o suferinta hematologica grava. Szobi Cseh a fost cel mai prolific si cel mai cunoscut cascador al cinematografiei romane, cu peste 150 de filme la activ, de la Dacii lui Sergiu Nicolaescu, debutul sau, pana la Amen de Costa-Gavras.

A murit cascadorul Szobi Cseh

Cunoscutul cascador Szobi Cseh a murit, vineri, la varsta de 71 de ani. Anul trecut, Szobi Csech a aflat ca are cancer, fiind diagnosticat cu mielom multiplu si tumoare la colana.

Cascadorul Szobi Cseh a fost decorat post-mortem cu Ordinul National Steaua Romaniei

Presedintele Basescu a semnat, vineri, decretul prin care cascadorul Szobi Cseh a fost decorat, post-mortem, cu Ordinul National Steaua Romaniei. Potrivit AdministratieiPrezidentiale, in semn de.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )