Libnet.ro
UNICEF

09:30

Vesti bune din partea meteorologilor. Vremea pentru urmatoarele zile

Antena3 Antena3,
Vesti bune din partea meteorologilor. Vremea pentru urmatoarele zile

Prognoza meteo pentru Bucuresti pentru 5 martie 2018, dar si pentru 6 martie si 7 martie a fost facuta publica de ANM. Vremea va fi rece luni, dar miercuri, in sfarsit, se incalzeste. 5 martie Vremea. continuă pe Antena3

Vesti bune pentru romanii care vor sa-si cumpere Prima Casa!

Vesti bune pentru romanii care vor sa-si cumpere Prima Casa! Aprobarea dosarelor de credit va dura doar cinci zile. Este promisiunea facuta de autoritati pentru.

Vesti bune pentru romanii cu rate in lei. Indicele Robor la 3 luni a scazut

ROBOR, rata medie a dobanzii la care bancile romanesti se imprumuta intre ele, a coborat luni pe piata interbancara la nivelul de 2,08% la trei luni, de la 2,09% vineri, reiese din datele Bancii Nationale a.

VESTI BUNE pentru sportul romanesc! Nationala de polo s-a calificat la Euro 2018

Nationala de polo a Romaniei s-a calificat sambata, in deplasare, la turneul final al Campionatului European, dupa ce a invins reprezentantiva Cehiei, cu scorul de 17-6, si in mansa retur din faza play-off a.

Vesti bune pentru romanii care se trateaza in stranatate. Anuntul facut de CNAS

Casa Nationala de Asigurari de Sanatate CNAS) a anuntat, vineri, ca rambursarea contravalorii cheltuielilor medicale pentru asiguratii romani care se trateaza intr-o alta tara se va putea face mai usor,.

Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a prezentat, luni, prognoza pentru perioada 5 18 martie, anuntand o incalzire accentuata a vremii, cu temperaturi care vor fi mai ridicate decat normalul.

Dragnea, despre un nou proiect privind Casa Regala: Costurile din partea statului - foarte mici

Presedintele PSD Liviu Dragnea a anuntat luni, dupa retragerea din circuitul legislativ a proiectului pentru reglementarea statutului juridic al Casei Regale, ca noua varianta prevede infiintarea unei institutii care va administra functionarea Casei Regale, cu un aparat suplu si costuri mici.

Presedintele Parlamentului European, Antonio Tajani, e candidatul pentru postul de premier al Italiei din partea partidului lui Berlusconi

Antonio Tajani, presedintele Parlamentului European, a anuntat ca a acceptat oferta lui Silvio Berlusconi de a fi candidatul Forza Italia pentru functia de prim-ministru, inaintea alegerilor care vor avea loc duminica, potrivit News. ro.

Ksenia Sobciak, candidata din partea opozitiei la alegerile prezidentiale din Rusia, a fost agresata de un barbat la Moscova

Ksenia Sobciak, candidata la alegerile prezidentiale din Rusia si apropiata de opozitia liberala, afirma ca a fost agresata duminica, la Moscova, de un barbat care a lovit-o si a stropit-o cu un lichid care s-a dovedit a fi apa, relateaza AFP. Fosta vedeta de televiziune, simbol al tineretului instarit din Rusia si detestata de multi cetateni, Ksenia Sobciak, in varsta de 36 de ani, este una din rarele surprize ale acestor alegeri in care victoria presedintelui Vladimir Putin pare jucata dinainte.

Tara noastra cere ajutorul tarilor din UE si NATO pentru criza de imunoglobulina

Tara noastra a cerut oficial ajutorul tarilor din UE si NATO pentru criza de imunoglobulina, ministrul Sanatatii Sorina Pintea anuntand ca i-a comunicat si prim-ministrului ca va activa aceasta procedura.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )