Libnet.ro
UNICEF

20:15

Vesti bune de la Gabriela Firea! Ce se va intampla cu spitalele din Capitala?

Antena3 Antena3,
Vesti bune de la Gabriela Firea! Ce se va intampla cu spitalele din Capitala?

Gabriela Firea a anuntat, pe o retea sociala, ca primul spital digitalizat din Bucuresti este Spitalul Clinic Colentina. Potrivit acesteia, digitalizarea va contribui la debirocratizare si va facilita accesul la informatii in timp real cu privire la gradul de ocupare a spitalelor, consumul de materiale sanitare, medicamente si starea de sanatate a pacientilor internati. continuă pe Antena3

Ludovic Orban, vesti bune dupa vizita la santierul din Brasov. Vreau ca peste sase ani sa pot spune ca toate drumurile duc la Brasov

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a facut o vizita in Brasov pentru a vedea in ce stadiu sunt lucrarile la lotul de autostrada Rasnov Cristian si santierul Aeroportului International Brasov Ghimbav.

GABRIELA FIREA: As vrea sa fac echipa cu Nicusor Dan

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, spune ca si-ar dori ca Nicusor Dan sa devina viceprimar, mentionand ca ar colabora bine cu acesta. As vrea sa fac echipa cu domnul Dan, in calitate de viceprimar.

Gabriela Firea, anunt-bomba: As vrea sa fac echipa cu Nicusor Dan

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat marti seara ca si-ar dori sa faca echipa cu Nicusor Dan, in calitate de viceprimar. intrebata daca contracandidatul sau are calitati, Firea a raspuns ca: Partial. De aceea nici nu poate fi deocamdata primar general.

Gabriela Firea: il vreau pe Nicusor Dan ca viceprimar De ce il doriti, are calitati? Raspuns: Partial

Primarul Capitalei Gabriela Firea a declarat marti seara ca, in eventualitatea in care ar castiga un nou mandat de primar general, si l-ar dori pe Nicusor Dan ca viceprimar. intrebata daca il doreste pentru ca are calitati certe, Firea a raspuns partial.

Gabriela Firea critica decizia Guvernului de a tine teatrele inchise: Nu sunt mai importante pacanelele

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, spune ca Guvernul refuza sa redeschida teatrele, desi nu are niciun argument temeinic.

3.000 de bucuresteni, care intra zilnic in contact cu multe alte persoane, ar putea fi testati pentru coronavirus, intr-o prima faza. Ce spune primarul general Gabriela Firea despre redeschiderea teatrelor (VIDEO)

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei,supune aprobarii Consiliului General al Municipiului Bucuresti CGMB), joi, un proiect prin care vor fi testati, intr-o prima etapa, 3. 000 de bucuresteni.

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei: Eu am avut trei operatii chirurgicale in 6 luni si nu am varsat nicio lacrima, sunt ultima persoana despre care Nicusor Dan poate sa spuna ca sunt o plangacioasa

Primarul general Gabriela Firea sustine ca este ultima persoana despre care Nicusor Dan, contracandidatul sau la Primaria Capitalei in cadrul alegerilor locale din 2020, poate sa spuna ca e o.

Spitalul Victor Babes din Capitala e plin si primeste zilnic grupuri de zeci de persoane cu COVID-19: Nici la inceput nu a fost asa Presiune mare si pe Institutul Matei Bals

Spitalul de Boli Infectioase si Tropicale Dr. Victor Babes din Capitala e plin, a subliniat conf. univ. dr. Simin-Aysel Florescu, care a explicat ca zilnic vin grupuri de zeci de persoane depistate cu.

Iubita lui Ciro Castellano s-a rasturnat cu masina pe soseaua Nordului din Capitala

Un accident teribil a avut loc in aceasta dupa-amiaza pe soseaua Nordului din Capitala. Iubita lui Ciro Castellano, s-a rasturnat cu un Porsche, dupa ce a intrat pe constrasens si a lovit un alt autoturism care a ricosat apoi in alte doua masini.

Jurnalul de economie, cu Daniel Apostol. Vesti bune pentru romani! Preturile la gaze ar putea sa scada

Peste exact doua saptamani se vor liberaliza preturile la gaze naturale. Din acel moment, 3,4 milioane de consumatori casnici, care sunt acum alimentati in sistem reglementat, vor trece in piata libera. intrebarea este cu ce costuri se va intampla acest lucru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )