Libnet.ro
UNICEF

21:15

Vesti bune de la Guvern! Pretul gazelor, plafonat pentru consumatorii casnici

Antena3 Antena3,
Vesti bune de la Guvern! Pretul gazelor, plafonat pentru consumatorii casnici

Guvernul a decis in sedinta de vineri modificarea OUG 114/2018, astfel incat pretul gazelor de productie interna sa fie plafonat la 68 de lei pe MWh doar pentru consumatorii casnici si pentru CET-urile care. continuă pe Antena3

MINISTRUL ENERGIEI: Pretul gazelor, plafonat doar pentru consumatorii casnici si pentru CET-uri

Guvernul a decis in sedinta de astazi modificarea OUG 114/2018, astfel incat pretul gazelor de productie interna sa fie plafonat la 68 de lei pe MWh doar pentru consumatorii casnici si pentru CET-urile care livreaza agent termic populatiei, a anuntat ministrul Energiei, Anton Anton, la finalul sedintei Executivului.

Pretul gazelor de productie interna va fi plafonat incepand cu 1 mai

Pretul gazelor de productie interna urmeaza sa fie plafonat incepand cu 1 mai, cu o luna mai tarziu decat era prevazut in OUG 114/2018, au declarat, joi, pentru Agerpres, surse din cadrul Autoritatii Nationale de Reglementare in Energie.

Pretul gazelor de productie interna, plafonat incepand cu 1 mai

Pretul gazelor de productie interna urmeaza sa fie plafonat incepand cu 1 mai, cu o luna mai tarziu decat era prevazut in OUG 114/2018, au declarat, joi, surse din cadrul Autoritatii Nationale de Reglementare in Energie.

Vesti bune pentru soferi! Taxa auto va fi restituita in iunie 2019 / VIDEO

Vesti bune pentru soferi! Taxa auto va fi restituita in iunie 2019! Citeste mai mult pespynews. ro .

TOMA PETCU, ALDE: Analizam varianta crearii unui fond de solidaritate pentru consumatorii de energie vulnerabili

Deputatul ALDE Toma Petcu, fost ministru al Energiei, a declarat, astazi, ca in coalitia de guvernare s-a discutat varianta infiintarii unui fond de solidaritate pentru consumatorii de energie vulnerabili, care sa fie alimentat din contributia producatorilor, distribuitorilor si furnizorilor de energie.

PENTRU CONSUMATORII PREJUDICIATI DE MARILE COMPANII: Parlamentul European pune bazele unei actiuni juridice colective

Eurodeputatii au votat astazi o propunere care ar urma sa le permita consumatorilor sa atace colectiv in instanta o companie pentru a obtine despagubiri.

CUTISTEANU, PETPROD: Amanarea plafonarii pretului gazelor, strategie pentru castiguri suplimentare

Decizia de amanare a plafonarii pretului gazelor naturale din productia interna, incepand cu data de 1 mai, in loc de 1 aprilie - asa cum prevedea OUG 114/2018 - ar putea fi o strategie a decidentilor de a obtine castiguri suplimentare, este de parere Jack Cutisteanu, director general Petprod.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )