Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vesti bune pentru biciclisti. 98 de kilometri de piste noi in Bucuresti

Antena3 Antena3,
Vesti bune pentru biciclisti. 98 de kilometri de piste noi in Bucuresti

Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMB) dezbate marti proiectul privind implementarea unui sistem de transport cu bicicleta in zona centrala a Capitalei. Aproape 98 de kilometri de piste noi pentru. continuă pe Antena3

Cateva vesti bune pentru Nastase si Ponta. Una singura mai proasta

Trecusera vreo doua-trei saptamani de la tragedia aviatica din Apuseni cand pe birou aterizeaza o hartie despre modul in care Corpul de Control al Guvernului ancheteaza angajatii Romatsa. Citez din nota scrisa de un angajat luat la intrebari de baietii lui Ponta: . mi-au fost adresate amenintari inimaginabile si incomparabile cu statutul de cetatean al acestui stat si de salariat al institutiei la care lucrez. Am fost amenintata in repetate randuri ca voi avea de suferit atat eu cat si familia mea in cazul in care refuz sa colaborez, ca nu declar in scris ceea ce imi sugerau cei doi anchetatori.

10 milioane de euro: Capitala ar putea avea 97,7 kilometri de piste noi pentru biciclete

Aproape 98 de kilometri de piste noi pentru biciclete ar putea fi amenajate in Capitala pe 60 de strazi, alaturi de 78 de parcari pentru biciclete si 18 centre de inchiriere, valoarea investitiei fiind de aproape 10 milioane euro, potrivit unui proiect.

Proiectul de amenajare a 97,7 kilometri de piste noi pentru biciclete, respins de Consiliul General al Municipiului Bucurest

Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMB) a respins, marti, un proiect privind amenajarea a 97,7 kilometri de piste noi pentru biciclete, pe 60 de strazi, alaturi de 78 de parcari pentru biciclete si 18 centre de inchiriere, valoarea investitiei fiind de aproape 10 milioane euro.

Proiectul de amenajare a 97,7 kilometri de piste noi pentru biciclete, respins de Consiliul General al Municipiului Bucuresti

Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMB) a respins, marti, un proiect privind amenajarea a 97,7 kilometri de piste noi pentru biciclete, pe 60 de strazi, alaturi de 78 de parcari pentru biciclete si 18 centre de inchiriere, valoarea investitiei fiind de aproape 10 milioane euro.

Contravaloarea certificatelor de emisii de gaze va fi folosita pentru transportul scolarilor si construirea de piste pentru biciclisti

Comisia economica, industrii si servicii din Senat a dat, astazi, raport favorabil unui proiect de lege prin care din banii rezultati in urma certificatelor de emisii de gaze sa se construiasca piste pentru biciclisti in Bucuresti si sa se cumpere microbuze pentru transportul scolarilor.

100 km de piste noi pentru biciclete vor fi construite in Capitala

Proiectul privind amenajarea in Capitala a 99,9 kilometri de piste noi pentru biciclete a fost aprobat, marti seara, de consilierii generali, informeaza Mediafax. Initial, tot marti, proiectul a fost respins,.

Proiectul care prevedea amenajare a 97 de kilometri de piste pentru biciclisti in Capitala, respins de consilierii generali

Consilierii generali ai Capitalei au respins proiectul de hotarare care prevederea amenajarea in centrul Bucurestiului a unui sistem de transport alternativ. Concret, potrivit proiectului respins, biciclisti ar fi putut sa aiba 97 de kilometri de piste.

Top 10 aplicatii de mobil pentru cei mai mici dintre noi

Pentru ca si cei mai mici dintre noi merita un pic de divertisment educational pe smartphone, am creat un altfel de top 10 aplicatii de mobil. Indiferent daca au un an, trei ani sau sapte ani, copiii nostri au o fascinatie pentru gadgeturi. Ecranele luminoase, combinate cu faptul ca la fiecare atingere se schimba ceva, functioneaza ca un magnet pentru cei mici. Mai mult decat atat, este spectaculoasa intuitia copiilor. De multe ori, ramai uimit atunci cand un copil de [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )