Libnet.ro
UNICEF

05:45

Cateva vesti bune pentru Nastase si Ponta. Una singura mai proasta

Hotnews Hotnews,
 Cateva vesti bune pentru Nastase si Ponta. Una singura mai proasta

Trecusera vreo doua-trei saptamani de la tragedia aviatica din Apuseni cand pe birou aterizeaza o hartie despre modul in care Corpul de Control al Guvernului ancheteaza angajatii Romatsa. Citez din nota scrisa de un angajat luat la intrebari de baietii lui Ponta: . mi-au fost adresate amenintari inimaginabile si incomparabile cu statutul de cetatean al acestui stat si de salariat al institutiei la care lucrez. Am fost amenintata in repetate randuri ca voi avea de suferit atat eu cat si familia mea in cazul in care refuz sa colaborez, ca nu declar in scris ceea ce imi sugerau cei doi anchetatori. continuă pe Hotnews

Vesti bune pentru biciclisti. 98 de kilometri de piste noi in Bucuresti

Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMB) dezbate marti proiectul privind implementarea unui sistem de transport cu bicicleta in zona centrala a Capitalei. Aproape 98 de kilometri de piste noi pentru.

UNPR strange semnaturi pentru Victor Ponta pe care il vrea presedinte la Cotroceni

UNPR-istii se pun pe adunat semnaturi pentru Victor Ponta pe care il vor presedinte la Cotroceni. Anuntul a fost facut chiar in ziua in care Corpul de Control al premierului a transmis ca va sesiza Parchetul cu.

Crin Antonescu, mesaj pentru Victor Ponta: Ai sa-l regreti pe Basescu. Daca eu ajung presedinte, nu fac pact de coabitare

Presedintele PNL, Crin Antonescu, i-a transmis, duminica, de la Ploiesti, premierului Victor Ponta mesajul: Ai sa-l regreti pe Basescu, explicand ca, daca el va ajunge presedintele tarii, nu va face pacturi de coabitare, iar Ponta nu va mai face parte din guvern, informeaza Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )