Libnet.ro
UNICEF

21:30

Vesti BUNE pentru pacienti: Noi MEDICAMENTE, pe lista de compensate si gratuite!

B1 B1,
Vesti BUNE pentru pacienti: Noi MEDICAMENTE, pe lista de compensate si gratuite!

Noua medicamente noi urmeaza sa intre pe listele de compensate si gratuite conform proiectului de hotarare dezbatut luni la Ministerul Sanatatii, unde vicepresedintele APMGR, Viorica Preduna, a spus. continuă pe B1

Vesti bune pentru romani! Ambasada Marii Britanii la Bucuresti: Guvernul britanic dubleaza suportul financiar oferit Romaniei

Marea Britanie se angajeaza sa ofere suport financiar in valoare de 4 miliarde de lire sterline pentru a-i ajuta pe exportatorii britanici si pe importatorii romani sa isi intensifice schimburile.

Vesti bune pentru someri. Ce anunt a facut Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM) avea inregistrate, vineri, 27. 836 de locuri de munca vacante, potrivit datelor furnizate de agentii economici. Astfel, cele mai multe locuri de.

Vesti bune pentru Mikhail Saakasvili: Nu va fi nici arestat, nici extradat din Ucraina

Fostul presedinte al Georgiei si guvernator al regiunii ucrainiene Odesa, Mikhail Saakasvili, a reusit sa patrunda pe 10 septembrie in Ucraina in ciuda opozitiei autoritatilor de la Kiev care i-au.

Vesti bune pentru soferii din Bucuresti: Limita de viteza de 70 km/h pe Splaiul Unirii, aprobata de Comisia de Circulatie (FOTO)

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita a anuntat ca membrii Comisiei de Circulatie din Primaria Capitalei au aprobat modificarea limitei de viteza de la 60 km/h la 70 km/h pe Splaiul Unirii. Soferii vor putea.

Vesti bune pentru cei care calatoresc cu avionul. Wizz Air da startul rezervarilor de bilete de avion fara numele pasagerilor

Wizz Air, cea mai importanta companie aeriana low cost din Europa Centrala si de Est, a introdus un nou serviciu numit Flexible Travel Partner. Acesta le va permite clientilor sa efectueze o noua.

Horoscopul saptamanii 15-21 septembrie 2017. Vesti proaste pentru Berbeci

Descopera ce-ti prezic astrele pentru saptamana care urmeaza, scrie clickpentrufemei. ro. Berbec Exista in viata lor o persoana speciala care le face sa se comporte ca niste adolescente. Se.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )