Libnet.ro
UNICEF

07:45

Vesti bune pentru somerii din Romania. Peste 30.000 de locuri de munca asteapta sa fie ocupate!

Antena3 Antena3,
Vesti bune pentru somerii din Romania. Peste 30.000 de locuri de munca asteapta sa fie ocupate!

Sunt vesti mari pentru romanii care nu au un loc de munca. Cei care isi cauta un job trebuie sa stie ca la nivel national peste 30. 000 de locuri sunt disponibile. Potrivit Agentiei Nationale pentru. continuă pe Antena3

Vesti bune pentru soferi! Un proiect important este pus in dezbaterea senatorilor

Conducatorii auto ar putea sa-si pastreze dreptul de a conduce chiar si dupa ce au fost sanctionati pentru condusul unei masini sub influenta alcoolului, dar doar in anumite conditii. Practic, daca.

Noua senzatie a tenisului din Romania. A urcat aproape 400 de locuri WTA

Liderul WTA Simona Halep candideaza, alaturi de Mihaela Buzarnescu, pentru superlativele tenisului feminin din acest an, dar niciuna dintre ele nu se poate compara cu ascensiunea unei alte jucatoare din Romania,.

Este ancheta la Asociatia Procurorilor din Romania

Este ancheta la Asociatia Procurorilor din Romania dupa ce s-a descoperit ca membri din fosta conducere au cerut unor politicieni precum Dacian Ciolos sa critice public anumite prevederi din legile.

Veste proasta pentru romanii din Italia! Guvernul din Peninsula a luat o decizie care ii va afecta

Vicepremierul italian vrea ca pe drumurile din Italia sa circule mai putine masini inmatriculate in tari din estul Europei, facand referire in special la cele din Romania si din Bulgaria. Guvernul de la Roma.

Primaria Capitalei a alocat 111 milioane euro pentru investitiile din sanatate

Primaria Capitalei a alocat, in acest an, 111 milioane de euro pentru investitiile din sectorul sanatatii, un buget record, comparativ cu ultimii 25 de ani, dupa cum ne-au transmis reprezentantii Municipalitatii.

Vesti excelente pentru someri! Peste 30.000 de locuri de munca vacante la nivel national

Peste 30. 600 de locuri de munca sunt vacante la nivel national, anunta Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca. Cele mai multe locuri de munca sunt oferite.

A MURIT pe platourile de filmare! Vesti triste pentru fanii marelui actor TOM HANKS! Tragedie in lumea filmului

Fanii actorului Tom Hanks primesc o grea lovitura! Filmarile pentru pelicula You Are My Friend/Tu esti prietenul meu, au fost oprite temporar, dupa decesul unui inginer de sunet . Este vorba.

Alerta meteo: Vesti TERIBILE pentru aceasta saptamana! Unde va lovi URGIA cel mai puternic...

Toamna isi intra in drepturi. Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani arata temperaturi in scadere si ploi. Iata, pe regiuni, cum vor evolua temperaturile si ce sanse de ploaie vom avea in.

Presedintele Iohannis, mesaj pentru romanii din Italia: Sunteti o forta! Fiti solidari, fiti uniti!

Presedintele Klaus Iohannis a transmis marti, la Roma, un mesaj de solidaritate celor peste 1,2 milioane de romani din Italia, indemnandu-i sa fie uniti si sa contribuie la o mai buna intelegere intre cele.

Comisia Europeana, tot mai interesata de pesta porcina din Romania. Ce masuri au fost luate

Comisia Europeana este tot mai interesata de evolutia pestei porcine in Romania. Reprezentantul Comisiei spune ca au fost adoptate masuri specifice de catre institutie pentru a raspunde situatiei si va.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2935 seconds )