Libnet.ro
UNICEF

12:16

Vesti ingrijoratoare din Statele Unite. Barbara Bush este in stare critica si refuza sa mai primeasca ajutor medical

Antena3 Antena3,
Vesti ingrijoratoare din Statele Unite. Barbara Bush este in stare critica si refuza sa mai primeasca ajutor medical

Barbara Bush este in stare critica si refuza sa mai primeasca ajutor medical. in varsta de 92 de ani, fosta prima doamna se confrunta cu grave probleme de sanatate, iar un comunicat dat de biroul de. continuă pe Antena3

Directorul SRI a fost in vizita in Statele Unite. intalniri oficiale cu sefi ai serviciilor de informatii americane

Directorul SRI, Eduard Hellvig, a avut recent o serie de intalniri oficiale la institutiile din comunitatea de intelligence din Statele Unite ale Americii. Concret este vorba de o serie de discutii pe care Eduard Hellvig le-a avut cu inalti oficiali din Agentia Centrala de Informatii CIA), Biroului Federal de Investigatii FBI), Homeland Security DHS) si HPSCI.

Bataie generala intr-o inchisoare din Statele Unite: cel putin sapte morti

Cel putin sapte detinuti au murit si 17 au fost raniti dupa o bataie generala intr-o inchisoare din statul american Carolina de Sud, relateaza Reuters, care citeaza autoritatile locale.

Barbara Bush, in stare grava: Ce a hotarat fosta Prima Doamna a Americii

Barbara Bush, sotia fostului presedinte american George H. Bush, a decis sa isi opreasca tratamentul medical si sa recurga la ingrijiri paliative din cauza starii de sanatate care este in.

Ce tinte au vizat Statele Unite, Marea Britanie si Franta in Siria

Ofensiva desfasurata de Statele Unite, Marea Britanie si Franta impotriva regimului Bashar al-Assad a constat in trei atacuri asupra unor obiective utilizate pentru producerea si depozitarea armelor chimice, transmite Pentagonul.

Statele Unite, Franta si Marea Britanie au atacat noaptea trecuta Siria. Ce reactie a avut Rusia

Statele Unite, Franta si Marea Britanie au atacat noaptea trecuta - 04:00 ora Romaniei - mai multe pozitii din Siria cu lovituri chirurgicale menite sa distruga arsenalul de arme chimice. Coalitia a lansat peste 100 de rachete asupra Siriei, dar Rusia.

Directorul SRI s-a intalnit in Statele Unite cu directorii CIA si FBI

Directorul Serviciului Roman de Informatii SRI) a avut o serie de intalniri oficiale in Statele Unite ale Americii cu reprezentanti ai conducerii CIA, FBI si Homeland Security, se arata intr-umn comunicat al SRI, dat publicitatii.

VIDEO Statele Unite, Marea Britanie si Franta au lansat un atac asupra Siriei

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat sambata dimineata ca a aprobat in colaborare cu Marea Britanie si Franta un atac militar asuprasiturilor cu arme chimice ale Siriei, relateaza BBC.

VIDEO Statele Unite, Marea Britanie si Franta au lansat un atac asupra Siriei. Reactia Rusiei si a NATO

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat sambata dimineata ca a aprobat in colaborare cu Marea Britanie si Franta un atac militar asuprasiturilor cu arme chimice ale Siriei, relateaza BBC.

Statele Unite si Marea Britanie acuza Rusia de spionaj cibernetic

O grupare de hackeri sustinuta de Rusia au atacat calculatoarele din intreaga lume in cadrul unei campanii de spionaj cibernetic ce a vizat agentiile guvernamentale, afacerile si operatori de infrastructura,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )