Libnet.ro
UNICEF

09:45

Vesti oficiale despre romanii din Marea Britanie, dupa BREXIT! Ce s-a decis in Parlamentul britanic

Antena3 Antena3,
Vesti oficiale despre romanii din Marea Britanie, dupa BREXIT! Ce s-a decis in Parlamentul britanic

Membrii Camerei Comunelor au aprobat, miercuri seara, un amendament sustinut de guvern care solicita premierului Theresa May sa se asigure ca garantiile privind drepturile cetatenilor UE, convenite cu. continuă pe Antena3

Vesti iNGRIJORATOARE despre vremea din Romania. Care sunt judetele vizate...

Desi temperaturile cresc usor, duminica vremea va continua sa fie geroasa. Conform Administratiei Nationale de MeteorologieANM), ninsori slabe se vor semnala in partea de nord a tarii. Valorile termice,.

Situatie revoltatoare in Marea Britanie! Un om al strazii, umilit in fata tuturor trecatorilor

Un om al strazii din Marea Britanie a fost umilit de un angajat al companiei Southern, care a aruncat cu apa murdara peste el. Omul strazii statea intins pe strada, iar la un moment dat, angajatul.

Brexitul dur ridica nca o problema: Marea Britanie nu are paletii potriviti pentru a putea exporta n UE

Guvernul britanic organizeaza marti o intalnire de urgenta cu liderii industriei, dupa ce a descoperit ca tara nu are paletii potriviti pentru a putea continua sa exporte marfuri catre Uniunea Europeana, in cazul unui Brexit dur. Daca Marea Britanie pleaca, luna viitoare, fara ca o intelegere sa fie incheiata, acest lucru poate avea urmari grave, scrie businessinsider. com.

E cel mai rapid om din lume, dar n-a reusit sa ii intreaca pe chelneri... Usain Bolt a intrat intr-un SCANDAL MONSTRU in Marea Britanie

Usain Bolt, cel mai rapid om din lume, a intrat intr-un scandal de amploare in Marea Britanie, in acest weekend, dupa ce a petrecut intr-un club de noapte exclusivist din Londra, incercand sa plece fara sa.

Decizia Curtii de Justitie de la Haga: Marea Britanie trebuie sa puna capat ocupatiei din Insulele Chagos

Curtea Internationala de Justitie a decis luni in favoarea Insulelor Mauritius intr-o disputa teritoriala cu Marea Britanie privitoare la Insulele Chagos. Curtea a decis ca Marea Britanie sa isi retraga admninistratia din arhipelag cat mai curand posibil, informeaza DW.

Tanara care a studiat in Marea Britanie, victima a birocratiei romanesti

Revoltator. O tanara care a studiat in Marea Britanie Stiintele Educatiei si Limba Franceza si a decis sa se intoarca sa predea in tara a aflat cu stupoare ca nu ii este recunoscuta diploma primita la Canterbury Christ Church University.

Elena Carstea, totul despre viata din America! Daca romanii voiau sa ma auda, ma chemau in emisiuni

Elena Carstea, totul despre viata din America! Daca romanii voiau sa ma auda, ma chemau in emisiuni. Cititi mai multe pe.

Marea Britanie: Rugaciune pentru Brexit

Liderul spiritual al Bisericii Angliei, Arhiepiscopul de Canterburry Justin Welby, ar urma sa tina cinci zile de rugaciune impreuna cu alte Biserici dupa iesirea, pe 29 martie, a Marii Britanii din Uniunea Europeana, intr-o incercare de a atenua divizarile din regat privind Brexit-ul, scrie Reuters.

MAREA BRITANIE: Jeremy Corbyn va sustine un al doilea referendum pentru Brexit

Liderul laburist Jeremy Corbyn a anuntat ca partidul sau va sustine un al doilea referendum privind iesirea Marii Britanii din UE daca Partidul Laburist nu va obtine ratificarea propriei versiuni a acordului privind Brexitul in aceasta saptamana, scrie The Guardian.

Marea Britanie: Jeremy Corbyn anunta ca Partidul Laburist va sustine un al doilea referendum pe tema Brexitului

Liderul laburist Jeremy Corbyn a anuntat ca partidul sau va sustine un al doilea referendum privind iesirea Marii Britanii din UE daca Partidul Laburist nu va obtine ratificarea propriei versiuni a acordului privind Brexitul in aceasta saptamana.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )