Libnet.ro
UNICEF

21:45

Vesti proaste pentru cei care iubesc marea. Preturi mai mari pe litoral, din 2014

Antena3 Antena3,
Vesti proaste pentru cei care iubesc marea. Preturi mai mari pe litoral, din 2014

Raducan FPTR): Litoralul romanesc va fi cu 5 - 8% mai scump, in 2014, iar 70% din hoteluri sunt de vanzarePreturile pentru pachetele turistice pe litoralul romanesc vor fi mai mari cu 5 - 8% in 2014, dupa. continuă pe Antena3

Traian Basescu, urari pentru cei care isi sarbatoresc onomastica de Sfintii Mihail si Gavriil

Presedintele Traian Basescu, a transmis vineri un mesaj cu prilejul sarbatorii Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil. Cu prilejul sarbatorii inchinate Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil, doresc sa .

Mesajul lui Basescu pentru romanii care-si serbeaza vineri onomastica.

Presedintele Traian Basescu a transmis, vineri, un mesaj pentru cei care-si serbeaza onomastica, cu prilejul sarbatorii Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil. Cu prilejul sarbatorii inchinate Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil, doresc sa adresez gandurile mele cele mai calde, insotite de sincere urari de bine tuturor celor care isi celebreaza ziua numelui. Va doresc multa sanatate, bucurie si spor in tot ceea ce va propuneti! La multi ani!, a spus Basescu.

Vesti proaste: Creste pretul cursurilor de la scoala de soferi.

Cursurile pentru scoala de soferi se vor scumpi, de saptamana viitoare, din cauza noilor prevederi pentru instructorii auto. Astfel, instructorii auto vor fi obligati sa isi doteze masina-scoala cu camere de luat vederi, una care sa filmeze in interior, in timpul orelor de curs, iar cealalta, in exterior, traseul pe care il parcurge cursantul, dar si cu GPS. Toate informatiile vor fi inregistrate si pastrate pe suport electronic, pentru o perioada de sase luni, potrivit Digi24. Citeste si: .

O totala lipsa de respect fata de cei care se odihnesc aici. Ce au facut administratorii unui cimitir din Marea Britanie

Administratorii unui cimitir din Marea Britanie au gasit o modalitate de a economisi bani. Acestia au dat drumul unei turme de oi in cimitir pentru a paste iarba. Cum era de asteptat, planul lor a esuat.

Parchetul sa-i traga la raspundere penala pe cei care au incalcat legea la ANRP

Premierul Victor Ponta a declarat, astazi, ca isi doreste ca Directia Nationala Anticoruptie DNA) si Parchetul sa-i traga la raspundere penala si sa le ia si banii celor de la Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor ANRP) care au savarsit grave infractiuni in perioada 2010-2011.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )