Libnet.ro
UNICEF

17:15

Vesti proaste pentru romani. Ratele la credite se scumpesc. Ce se intampla la bancile din Romania

Playtech Playtech,
Vesti proaste pentru romani. Ratele la credite se scumpesc. Ce se intampla la bancile din Romania

Banca Nationala a RomanieiBNR) vine cu vesti proaste pentru romani. Ratele la creditele se scumpesc, indicele de referinta trimestrial pentru imprumuturile acordate consumatorilor a fost anuntat, iar acum apare un altul nou. Ratele la credite se scumpesc cu 40 de lei BNR a lansat noul IRCC valabil pentru trimestrul 1 din 2019. Valoarea noului IRCC . continuă pe Playtech

Vesti proaste pentru romanii care pleaca in concediu. MAE, informatiile care ti-ar putea strica vacanta

Ministerul Afacerilor Externe transmite atentionari de calatorie pentru romanii care isi iau acum concediu. Se anunta un risc mai crescut al incendiilor de vegetatie in Croatia si Grecia, iar in Serbia au fost emise Coduri portocalii si rosii de canicula. MAE, avertizari pentru romanii care pleaca in concediu Ministerul Afacerilor Externe a emis numeroase atentionari .

PRIMA CASA. Vesti proaste pentru cei cu rate la banci

Banca Nationala a Romaniei BNR) a publicat noul indice de referinta pentru creditele consumatorilor IRCC), aferent trimestrul I din 2019 ianuarie, februarie, martie), si va fi valabil pentru lunile.

Anunt pentru toti contribuabilii. Ce se intampla la ANAF, in luna iulie

Anunt nou din partea ANAF! Luna iulie este o luna mai speciala din cauza obligatiilor pe care le au romanii. Cum se vor efectua platile trimestriale pentru impozitul pe profit in aceasta luna? Anunt ANAF. Toti romanii sunt vizati Contribuabilii pot consulta agenda fiscala a lunii iulie pe site-ul oficial al ANAF, pentru a se .

Surpriza Dacia pentru romani: ce plan are Renault cu Duster si nu numai

Seful Renault Romania a anuntat ca pentru 2020 se pregatesc niste schimbari mari la Dacia. in centrul atentiei e Duster, dar nici masina electrica vanduta sub marca romaneasca nu-i.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )