Libnet.ro
UNICEF

07:45

Vesti proaste pentru romanii cu credite in lei! Indicele Robor la trei luni a atins nivelul cel mai mare din ianuarie 2015

Antena3 Antena3,
Vesti proaste pentru romanii cu credite in lei! Indicele Robor la trei luni a atins nivelul cel mai mare din ianuarie 2015

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a atins nivelul de 1,58%, cel mai mare din ianuarie 2015 pana in prezent, potrivit. continuă pe Antena3

Vesti proaste pentru romanii cu rate la banci. Epoca dobanzilor joase se cam incheie. Ce se va intampla cu euro in urmatoarele luni

Radu Tudor a dezvaluit, la emisiunea Punctul de intalnire, de la Antena 3, motivele pentru care romanii care au credite la banci, fie in lei, fie in valuta, vor fi nevoiti sa scoata ma.

Vesti proaste pentru romanii care vor sa calatoreasca in Marea Britanie. Ce se va intampla dupa instalarea Brexitului

Romanii ar putea calatori in Marea Britanie numai cu vize, dupa anul 2019. Negociatorul-sef pentru Brexit a declarat, joi, ca Londra isi rezerva dreptul de a introduce vize pentru cetate.

VESTI CRUNTE pentru romanii cu credite in lei! E RECORD!

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a atins nivelul de 1,58%, cel mai mare din ianuarie 2015 pana in prezent, potrivit.

Vesti proaste pentru soferi. Se pregateste o noua taxa auto

Vesti proaste pentru soferi. Romania trebuie sa gaseasca o noua taxa auto, din cauza exploziei de importuri de masini second-hand. Casa de consultanta PricewaterhouseCoopers PwC) a transmis, marti, u.

Vesti bune pentru romanii care vor sa isi schimbe masina. Anunt important facut de ministrul Mediului

Vesti bune pentru soferi. Programul Rabla va fi suplimentat dupa ce tichetele din luna mai au fost epuizate rapid. Anuntul a fost facut de ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu. Aceasta a spus ca in.

Vesti bune pentru romanii care isi cauta o locuinta! Mii de oferte avantajoase la Targul National Imobiliar. VIDEO

Veste buna pentru romanii care isi cauta o locuinta. Astazi se deschide Targul National Imobiliar, unde vor fi prezentate aproximativ 15. 000 de locuinte noi amplasate in ansambluri.

Cei care s-au imprumutat in lei primesc vesti foarte proaste. Ce spun analistii despre indicele ROBOR

Romanii care s-au imprumutat in lei primesc vesti foarte proaste: le cresc ratele. Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se indexeaza dobanda la aceste credite, a a atins.

Vesti proaste pentru soferi: Combustibilii se scumpesc din nou. Unele benzinarii au crescut deja pretul

Benzina si motorina se scumpesc, din nou, incepand cu 1 octombrie. Unele benzinarii afiseaza deja preturi de peste 5 lei pe litrul de carburant.

Vesti proaste pentru cei care au probleme cu plata ratelor

Legea insolventelor persoanelor fizice a fost amanata pentru a treia oara si trebuie neaparat modificata, a declarat, miercuri, Robert Cazanciuc, presedintele Comisiei juridice din Senat. Daca.

Vesti proaste pentru romani! ANRE: Pretul gazelor pentru consumatorii casnici va creste

Pretul gazelor pentru consumatorii casnici va creste, in medie, cu 6% in al patrulea trimestru al anului, a declarat, marti, Emil Calota, presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in Do.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )