Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vesti proaste pentru utilizatorii de telefonie din peste 500 de localitati aflate aproape de granita

B1 B1,
Vesti proaste pentru utilizatorii de telefonie din peste 500 de localitati aflate aproape de granita

Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii avertizeaza ca serviciile de roaming ar putea sa se activeze involuntar, informeaza B1TV. Potrivit autoritatii, echipamentul mobil. continuă pe B1

BREXIT. A crescut cu peste 500% numarul infractiunilor motivate de ura, in Marea Britanie

Dupa votul pentru Brexit, numarul infractiunilor motivate de ura, inclusiv cateva agresiuni, raportate online politiei britanice a crescut in Marea Britanie. Statisticile arata o crestere cu peste 500% in decurs de o saptamana.

Efect BREXIT. O petitie cu 56.000 de semnaturi cere un referendum pentru iesirea OLANDEI din UE

O petitie care a adunat peste 56. 000 de semnaturi si care cere organizarea unui referendum privind eventuala iesire a Olandei din Uniunea Europeana Nexit) a fost inaintata marti seara camerei inferioare a Parlamentului.

Furtuna in Turcia: Erdogan acuzat de opozitia turca pentru actiunile sale din ultima vreme

Opozitia din Turcia a criticat in termeni extrem de duri ultimele decizii luate de Presedintele Recep Tayyip Erdogan. in opinia turcilor, reconcilierea cu Israel si exprimarea regretului fata de mo.

Fostul vicepremier Gabriel Oprea va fi prezent marti la Curtea Suprema pentru primul termen din dosarul privind achizitiile de la DIPI

Inalta Curte de Casatie si Justitie va judeca marti primul termen din dosarul fostului vicepremier si ministru de Interne, Gabriel Oprea. Este vorba despre dosarul penal in care acesta este acuzat de.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )