Libnet.ro
UNICEF

18:46

Vestibunepentru cei care vor sa isi cumpere o casa: Scumpirea locuintelor incetineste

Antena3 Antena3,
Vestibunepentru cei care vor sa isi cumpere o casa: Scumpirea locuintelor incetineste

Cel mai recent raport de piata realizat de Analize Imobiliare, platforma lansata si sustinuta de Imobiliare. ro, releva incetinirea ritmului scumpirilor pe segmentul rezidential, in contextul diminuarii. continuă pe Antena3

Purtatorul de cuvnt al Brigazii Rutiere:Pentru toti cei care jigniti Politia,data viitoare cnd aveti probleme sa apelatila vecini, la popi / Institutia zice ca este o opinie personala

Brigada Rutiera precizeaza, miercuri, ca mesajul postat pe pagina Politiei Romane de purtatorul de cuvant al institutiei, Ovidiu Munteanu, care a scris ca cei care jignesc politia sa apeleze in viitor la popi, vecini si rude atunci cand sunt agresati, este o opinie personala, transmite Mediafax.

Cei care au lucrat in aviatie sau in subteran se pot pensiona mult mai devreme

Reducerea varstei de pensionare este posibila mult mai devreme pentru mai multe categorii de persoane care au lucrat in conditii speciale, cum ar fi insotitorii de bord, parasutistii profesionisti, instructorii.

Scandal in Politia Romana: Ancheta disciplinara impotriva purtatorului de cuvant de la Rutiera dupa atacul acestuia la cei care critica pe Facebook

Scandalul din Politia Romana pornit odata cu interventia impotriva soferului care a venit din Suedia cu placute de inmatriculare un un mesaj injurios la adresa PSD capata noi proportii in fiecare zi.

Razboiul stelelor` intre Politie si romani. Mesajul HALUCINANT al purtatorului de cuvant al Brigazii Rutiere pentru cei care au criticat institutia: Data viitoare cand aveti probleme sa apelati la oricine altcineva, nu la politie (VIDEO)

Razboi in mediul online intre Politia Romana si utilizatorii retelelor de socializare. Criticile au curs dupa decizia politistilor de a-i face dosar penal soferului care circula cu numere de inmatriculare cu.

Razboiul stelelor` intre Politie si romani. Mesajul HALUCINANT al purtatorului de cuvant al Brigazii Rutiere pentru cei care au criticat institutia: Data viitoare cand aveti probleme sa apelati la popi, vecini si rude (VIDEO)

Razboi in mediul online intre Politia Romana si utilizatorii retelelor de socializare. Criticile au curs dupa decizia politistilor de a-i face dosar penal soferului care circula cu numere de inmatriculare cu.

Cele trei zodii care vor avea un August de poveste

Aceste trei zodii vor avea o luna plina de experiente, de bucurii si de impliniri. Sunt cele mai norocoase din zodiac. LEU Este cea mai buna luna a anului pentru tine. Esti carismatic iar rasul tau este.

Se schimba VARSTA de PENSIONARE in Romania: Ce patesc acum femeile care vor sa iasa la pensie...

Vesti bune in ceea ce priveste varsta de pensionare pentru femeile care au copii. Un proiect depus la Senat prevede posibilitatea ca orice femeie sa iasa la pensie mai devreme cu doi ani pentru fiecare copil.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )