Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vezi care sunt CELE MAI VECHI boli de care au suferit oamenii.

România Liberă România Liberă,
Vezi care sunt CELE MAI VECHI boli de care au suferit oamenii.

Cercetatorii s-au folosit de oase si date genetice pentru a stabili ce care au fost primele boli de pe Pamant, potrivit unei sinteze realizate de howstuffworks. com. Astfel, acestia au aflat ca oamenii sufereau, acum mii de ani, de holera, febra tifoida si tuberculoza, boli care au fost eradicate de curand sau cu care milioane de oameni se confrunta in continuare. Anomaliile prezentate de oase sunt o sursa foarte buna de identificare, spune Dr. Anne Grauer, antropolog la Universitatea Loyola, . continuă pe România Liberă

TOP. Afla care sunt cele mai valoroase 10 branduri din lume apartin companiilor americane.

Apple este cel mai valoros brand din lume, evaluat la peste 100 miliarde de dolari, urmat la distanta de Coca-Cola si Microsoft, potrivit unui top realizat de eurobrand, potrivit caruia cele mai de valoare 10 marci din lume apartin companiilor americane, scrie Mediafax. Cel mai valoros brand din afara Americii este China Mobile, care se plaseaza abia locul 11 in topul global, cu o valoare estimata la 43,98 miliarde de dolari. LVHM Luis Vuitton Moet Hennessy) este compania europeana cu cele .

Sandra Izbasa si Catalina Ponor, desemnate de o revista americana cele mai frumoase gimnaste din lume

Sandra Izbasa si Catalina Ponor sunt cele mai frumoase gimnaste din lume. Asta arata un top realizat de cunoscuta revista nord-americana COED Magazine si intitulat topul celor de la care nu ti-ai putut lua.

Imnul clubului Liverpool, printre cele mai vandute cantece din Marea Britanie.

Celebrul imn al clubului englez de fotbal FC Liverpool, Youll Never Walk Alone, s-a aflat saptamana trecuta printre cele mai bine vandute 20 de cantece din Marea Britanie, dupa publicarea mai multor stiri si articole despre tragedia de pe Hillsborough, informeaza BBC, potrivit Agerpres. Comentariile, care s-au bazat pe o investigatie care a cuprins declaratii de la 164 de agenti de politie, conchid ca 41 din cele 96 de decese provocate de acest accident din stadionul din Sheffield ar fi .

Israelul desfasoara cele mai ample manevre militare din ultimii ani.

Armata israeliana a initiat cele mai ample manevre militare din ultimii ani, actiune ce se desfasoara in contextul tensiunilor cu Iranul si al razboiului civil din Siria, transmite Associated Press, citand oficiali militari israelieni sub acoperirea anonimatului, potrivit Agerpres. Potrivit unuia dintre acestia, manevrele care au loc in partea centrala si de nord a tarii, inclusiv in zona Inaltimilor Golan, fac parte dintr-un exercitiu programat, de rutina. Dar alti oficiali sustin ca .

FOTO Cat costa cele mai SCUMPE feluri de mancare.

Prin combinatii de ingrediente care nu se gasesc pe toate drumurile, chiar si cele mai banale feluri de mancare pot deveni extravagante. Insa, din pacate, si inaccesibile, arata mentalfloss. com. Cei mai scumpi burgeri Se servesc intr-un restaurant din New York si costa 295 de dolari. Cum se explica acest pret? Burgerul extravagant, dupa cum e denumit deliciul culinar, contine un soi japonez de vita, Wagyu, gatit in unt din trufe albe, branza Cheddar Montgomery, trufe negre si un ou de .

Republica Moldova, tara cu cele mai multe bancomate pe cap de locuitor

Tara cu cele mai multe bancomate pe cap de locuitor este Republica Moldova. Potrivit unui raport publicat de Fondul Monetar International, aici exista 300 de ATM-uri la 100 de mii de locuitori. in Canada,.

Scaparea in toaleta, printre cele mai intalnite moduri de a strica un iPhone in Statele Unite

Din 2007, de la lansarea iPhone pe piata, utilizatorii smartphone-ului de la Apple din Statele Unite au platit aproape sase miliarde de dolari pentru repararea dispozitivelor. Cele mai intalnite cauze de.

DJ Wanda, fara pic de celulita! Are cele mai frumoase picioare din showbiz?

Pe cat de non-conformista este in cariera si in aparitiile publice, pe atat de bun exemplu este DJ Wanda atunci cand vine vorba de silueta corpului. Artista se poate lauda cu unele din cele mai frumoase picioare din showbiz, total lipsite de celulita. Continue reading .

Un leac miraculos, la indemana oricui. Afla ce boli previn sau trateaza fibrele!.

Cunoscute cu denumirea de fibre abia din anul 1970 datorita unui studiu medical realizat de doctorul Denis Burkitt, aceste substante sunt recunoscute pentru efectele lor benefice inca din cele mai vechi timpuri. Studiul realizat de Burkitt a determinat o legatura intre regimul alimentar si bolile specifice civilizatiei africane, respectiv celei occidentale. In acest sens, medicul a descoperit ca populatia Africii era mai putin expusa in fata bolilor de inima, tulburarilor de metabolism, .

De ce a cedat USL locuri UNPR-ului. Vezi unde sunt tensiuni pe nominalizarea candidatilor PSD-PNL versus UNPR

Asocierea USL cu UNPR-ul lui Gabriel Oprea la alegerile parlamentare creeaza noi probleme lui Ponta si Antonescu. Dupa intalnirea din week-end din Delta, unde cei doi lideri au reusit sa impuna prin amenintari impartirea candidaturilor, o parte din liderii social-democrati si liberalii refuza sa colaboreze cu uneperistii in teritoriu. Surse din interiorul USL au declarat pentru Hotnews. ro ca in mai multe judete din tara exista conflicte privind nominalizarea candidatilor in raport cu UNPR, iar o parte din liderii de organizatii ai PSD si PNL nu vor sa sustina candidatii UNPR in campanie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )