Libnet.ro
UNICEF

09:15

Republica Moldova, tara cu cele mai multe bancomate pe cap de locuitor

B1 B1,
Republica Moldova, tara cu cele mai multe bancomate pe cap de locuitor

Tara cu cele mai multe bancomate pe cap de locuitor este Republica Moldova. Potrivit unui raport publicat de Fondul Monetar International, aici exista 300 de ATM-uri la 100 de mii de locuitori. in Canada,. continuă pe B1

In ce judete se inregistreaza cele mai multe inventii si marci?

Capitala domina autoritar numarul inregistrarilor de inventii si marci, potrivit unui studiu realizat de Andra Musatescu Law Industrial Property Offices, elaborat pe baza statisticilor OSIM.

Mai multe ONG-uri cer autoritatilor sa inceapa imunizarea copiilor impotriva bolilor ...

Unu din cinci copii cu varsta sub un an care ajung la medicul de familie sau in spital sufera de o boala potential pneumococica, in timp ce rezistenta la antibiotice este in crestere, mai multe ONG-uri lansand, luni, o campanie prin care cer autoritatilor sa inceapa un program national de imunizare, potrivit Mediafax. Coalitia pentru o Noua Preventie 2013 lansata luni este o campanie prin care mai multe ONG-uri militeaza pentru dreptul copiilor din Romania de a beneficia de un program de .

Mai multe ate si scame, descoperite in cornurile pentru copiii de la o gradinita din Bucuresti

Copiii de la gradinita nr. 7 din Bucuresti au descoperit mai multe ate albe si scame in cornurile pe care le-au primit de la autoritati. Primarul Neculai Ontanu a decis de urgenta ca furnizarea.

Zgonea: Parlamentul va adopta in cel mult trei saptamani mai multe legi legate de MCV.

Parlamentul urmeaza sa adopte, in cel mult trei saptamani, prin procedura de urgenta, mai multe proiecte de lege care fac parte dintr-o strategie mai larga in legatura cu Mecanismul de Cooperare si Verificare, a anuntat, joi, presedintele Camerei Deputatilor, potrivit Mediafax. Premierul Victor Ponta si ministrul Justitiei, Mona Pivniceru, s-au intalnit, la Parlament, cu reprezentantii celor doua Camere, pentru a discuta o strategie de implementare a Mecanismului de Cooperare si Verificare, .

Pivniceru: Am propus Parlamentului mai multe modificari legislative, printre care cea privind ...

Ministrul Justitiei, Mona Pivniceru, a anuntat joi, intr-o conferinta de presa la Parlament, ca a propus Legislativului mai multe modificari care fac parte dintr-o strategie mai larga de implementare a Mecanismului de Cooperare si Verificare in ceea ce priveste punerea in aplicare a celor patru coduri, scrie Agerpres. Propunerile de modificari legislative pe care le-am supus atentiei conducerii Parlamentului astazi fac parte dintr-o strategie mai larga de implementare a MCV in ceea ce .

Preot implicat intr-un scandal SEXUAL. Localnicii il acuza ca a molestat mai multe minore

Preotul din comuna Bohotin din Iasi a iscat un scandal monstru intre localnici. O parte il acuza ca ar fi molestat sexual mai multe fete in timp ce altii ii iau apararea. Azi au venit doi trimisi ai Mitropoliei sa.

Mai multe manifestatii de mica amploare la Kabul, impotriva caricaturilor cu Profetul Mahomed.

Cateva sute de afgani au manifestat joi in mod pasnic impotriva aparitiei unor caricaturi cu Profetul Mahomed in revista franceza de satira Charlie Hebdo si impotriva difuzarii unui film american antiislam, transmite AFP, potrivit Mediafax. Circa 300 de studenti au scandat Moarte Frantei, moarte Statelor Unite, intr-o suburbie a capitalei afgane. Intr-o zona invecinata, alte sute de demonstranti scandau Moarte Statelor Unite, Traiasca islamul, traiasca Afganistanul. Mai multe .

Roverul Opportunity a descoperit mai multe sfere misterioase pe Marte.

Roverul Opportunity, care cutreiera suprafata martiana inca din 2004, a descoperit mai multe sfere de dimensiuni mici pe care inginerii NASA nu le pot explica, potrivit Realitatea. net. Imaginea de mai sus acopera o suprafata cu o diagonala de numai 6 centimetri, iar inginerii NASA recunosc ca nu isi explica deocamdata cum au luat nastere minusculele sfere de pe suprafata martiana, care au diametru de aproximativ 3 milimetri scrie PopSci. com. Oamenii de stiinta americani au precizat ca vor .

La 84 de ani, Roger Moore se lauda si spune ca s-a culcat cu mai multe femei decat James Bond!

Actorul Roger Moore a intrat in pielea agentului secret 007 in nu mai putin de 12 filme, insa acesta marturiseste ca in viata privata l-a depasit pe Bond la capitolul cuceriri. Actorul, acum in varsta de 84 de ani, a marturisit ca la viata lui a avut mai multe femei decat James Bond, fara sa dezvaluie numarul exact al frumusetilor care i-au trecut prin asternut. Continue reading .

Mai multe banci din SUA sunt investigate pentru spalare de bani

Mai multe banci americane, printre care JP Morgan si Bank of America, sunt investigate in Statele Unite pentru spalare de bani folositi in traficul de droguri si activitati teroriste, relateaza AFP, conform surselor de presa.

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )