Libnet.ro
UNICEF

07:45

Vicepremier: Presedintele Iohannis si sefii partidelor politice ar trebui sa gandeasca un proiect de consens

Antena3 Antena3,
Vicepremier: Presedintele Iohannis si sefii partidelor politice ar trebui sa gandeasca un proiect de consens

Presedintele Romaniei si sefii celor mai importante partide ar trebui sa gandeasca, in toamna, un proiect de consens national, a declarat vicepremierul Vasile Dincu, joi, la un post de. continuă pe Antena3

Discutii intre presedintele Iohannis si ambasadorii statelor membre UE despre Brexit si summit-ul NATO

Presedintele Klaus Iohannis a discutat joi cu ambasadorii statelor membre ale Uniunii Europene, la un dejun de lucru gazduit de Ambasada Olandei, despre referendumul din Marea Britanie si summit-ul NATO de la Varsovia.

Ce sanse da unui Brexit presedintele Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis s-a declarat optimist si a sustinut marti ca spera ca Marea Britanie sa ramana in Uniunea Europeana.

Incident la Sibiu. Faur Isaia, cel care l-a stropit cu cerneala pe Emil Constantinescu, a incercat sa ajunga la presedintele Iohannis

Faur Isaia, cel care in 2000 l-a stropit cu cerneala pe fostul presedinte Emil Constantinescu, i-a dat marti un plic sefului statului Klaus Iohannis. El i-a reprosat sefului statului ca, desi a depus un memoriu la Cotroceni in urma cu un an, nu a primit niciun raspuns.

Presedintele Iohannis l-a primit la Palatul Cotroceni pe omologul sau german, Joachim Gauck

Presedintele Germaniei, Joachim Gauck, a fost primit, luni, la Palatul Cotroceni de omologul sau roman, Klaus Iohannis. Oficialul german se afla intr-o vizita oficiala de trei zile in.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )