Libnet.ro
UNICEF

06:30

Vicepremierul Liviu Dragnea cere stare de alerta in Vrancea. Factura la deszapezire ar putea creste exponential

Adevărul Adevărul,
Vicepremierul Liviu Dragnea cere stare de alerta in Vrancea. Factura la deszapezire ar putea creste exponential

Acesta a declarat ca ii luni dimineata ii va propune premierului Victor Ponta decretarea starii de alerta in judetele Buzau, Braila si Vrancea, care au fost duminica timp de sase ore sub cod rosu de viscol. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea: Luni ii propun premierului sa decreteze stare de alerta pentru Buzau, Braila si Vrancea

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat duminica seara, la comandamentul de iarna de la Guvern, ca luni dimineata ii va propune premierului Victor Ponta decretarea starii de alerta in judetele Buzau, Braila si Vrancea, care au fost timp de sase ore sub cod rosu de viscol.

Liviu Dragnea: O sa propun primului ministru sa declare stare de alterta pentru trei judete (VIDEO)

Vicepremierul Liviu Dragnea a afirmar, in timpul comandamentului de urgenta, duminica seara, ca ii va propune lui Victor Ponta sa pronunte stare de alerta pentru trei judete. Este vorba de cele trei judete car.

VIDEO Liviu Dragnea, instruire la Focsani pentru europarlamentare cu baronii PSD din Moldova

Vicepremierul Liviu Dragnea a ajuns astazi dupa amiaza la Focsani pentru a se intalni cu presedintii de organizatii din zona Moldovei. Liviu Dragnea, care detine si functia de presedinte executiv al Partidului Social Democrat, a stat citeva minute de vorba si cu ziaristii inainte de a intre in sediul PSD Vrancea.

Liviu Dragnea le cere prefectilor sa fie pregatiti pentru ninsoare

Liviu Dragnea a cerut prefectilor sa fie in alerta maxima in zilele urmatoare, atunci cand sunt anuntate ninsori, conform Mediafax. Prgonoza meteo pentru intreaga tara anunta intensificari ale.

Liviu Dragnea spune ca a vazut Iadul cand a verificat tronsonul de drum Ramnicu Sarat - Buzau

Vicepremierul Liviu Dragnea, a declarat duminica, la Palatul Victoria, ca a vazut Iadul sambata seara cand a verificat niste tronsoane, in special tronsonul de drum Mizil-Buzau, relateaza Agerpres.

Liviu Dragnea regreta demisia ministrului Radu Stroe

Vicepremierul Liviu Dragnea si-a exprimat regretul pentru demisia ministrului Radu Stroe, explicand ca este un gest politic. Eu am colaborat foarte bine cu dumnealui. Consider ca demisia a fost optiunea sa de.

Liviu Dragnea: Apreciez activitatea desfasurata de Stroe la MAI

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, joi, ca il aprecieza pe RaduStroe si activitatea pe care acesta a depus-o la MinisterulAfacerilor Interne MAI). Apreciez activitatea pe care Radu Stroe a desf.

UPDATE. OPT judete sub cod portocaliu. CODUL ROSU din trei judete: Buzau, Vrancea si ...

UPDATE: Vicepremierul Liviu Dragnea: luni dimineata ii voi propune premierului Victor Ponta decretarea starii de alerta in judetele Buzau, Braila si Vrancea, care au fost timp de sase ore sub cod rosu de viscol. UPDATE: Mariana Georgescu, ANM: Temperaturile sunt foarte scazute in zonele sub avertizare La noapte vor cobori la -10 grade, insa, din cauza vantului se vor simti - 20, -25 de grade. De miercuri se intoarce viscolul. Mircea Dusa, despre situatia de la Robeasca: Se actioneaza din .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )