Libnet.ro
UNICEF

05:15

Liviu Dragnea le cere prefectilor sa fie pregatiti pentru ninsoare

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea le cere prefectilor sa fie pregatiti pentru ninsoare

Liviu Dragnea a cerut prefectilor sa fie in alerta maxima in zilele urmatoare, atunci cand sunt anuntate ninsori, conform Mediafax. Prgonoza meteo pentru intreaga tara anunta intensificari ale. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea regreta demisia ministrului Radu Stroe

Vicepremierul Liviu Dragnea si-a exprimat regretul pentru demisia ministrului Radu Stroe, explicand ca este un gest politic. Eu am colaborat foarte bine cu dumnealui. Consider ca demisia a fost optiunea sa de.

VIDEO Liviu Dragnea, instruire la Focsani pentru europarlamentare cu baronii PSD din Moldova

Vicepremierul Liviu Dragnea a ajuns astazi dupa amiaza la Focsani pentru a se intalni cu presedintii de organizatii din zona Moldovei. Liviu Dragnea, care detine si functia de presedinte executiv al Partidului Social Democrat, a stat citeva minute de vorba si cu ziaristii inainte de a intre in sediul PSD Vrancea.

Liviu Dragnea: Se va face o ancheta serioasa pentru a afla de ce s-a ajuns asa tarziu la locul accidentului

Liviu Dragnea a declarat, marti, ca se va face o ancheta pentru a se afla de ce echipele de salvare au ajuns atat de tarziu la locul in care avionul s-a prabusit. Asteptam rezultatele anchetei pentru ca.

Liviu Dragnea: Se va face o ancheta serioasa pentru a afla de ce s-a ajuns asa tarziu la locul accidentului (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat, marti, ca se va face o ancheta pentru a se afla de ce echipele de salvare au ajuns atat de tarziu la locul in care avionul s-a prabusit. Asteptam rezultatele anchetei pentru ca la.

Liviu Dragnea: Apreciez activitatea desfasurata de Stroe la MAI

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, joi, ca il aprecieza pe RaduStroe si activitatea pe care acesta a depus-o la MinisterulAfacerilor Interne MAI). Apreciez activitatea pe care Radu Stroe a desf.

Liviu Dragnea: In opinia mea, draftul Raportului MCV contine referiri favorabile Guvernului

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, marti, ca, in opinia sa, draftul Raportului MCV contine referirile favorabile Guvernului, el aratand ca, pe ansamblu, documentul contine si laude si critici si ca Raportul consemneaza faptul ca institutiile statului de drept functioneaza si ca directia e buna, transmite Mediafax.

DNA cere pedepse mai mari pentru Dan Voiculescu

Directia NationalaAnticorputie cere pedepse mai mari pentru Dan Voiculescu, motivand ca cele primite sunt prea mici pentru infractiunile comise, relateazaB1 TV. Dan Voiculescu este acuzat ca a.

DNA cere pedepse mai mari pentru Dan Voiculescu, in dosarul privatizarii ICA.

Procurorii DNA au redactat motivarea apelului in dosarul in care Dan Voiculescu este acuzat de coruptie si cer pedepse cat mai ridicate pentru toti inculpatii din dosarul ICA, conform B1. Procurorii anticoruptie cer pedepse cat mai mari pentru Dan Voiculescu, pentru ca a determinat oameni cu inalte functii pe care i-a determinat sa comita infractiuni, din pozitia de lider de partid, si pentru ca prejudiciul este foarte mare. Citeste si: Dosarul ICA urmeaza sa ajunga la Curtea de .

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )