Libnet.ro
UNICEF

00:07

Vicepremierul Rusiei, intampinat in Republica Moldova cu mesajul Bine ati venit in Romania

Antena3 Antena3,
Vicepremierul Rusiei, intampinat in Republica Moldova cu mesajul Bine ati venit in Romania

Vicepremierul Rusiei, Dmitri Rogozin, a comentat pe retele de socializare ca, imediat dupa venirea in Republica Moldova, a primit, in momentul conectarii la retelele locale, un mesaj ciudat. continuă pe Antena3

Bine ati venit in Romania!, i-a urat operatorul mobil rusesc MTC vicepremierului rus, la sosirea in Republica Moldova

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin nu se bucura de o vizita tocmai pe placul sau in Republica Moldova. Dupa ce, la aeroport, a fost intampinat de mai multi moldoveni care l-au facut.

Dmitri Rogozin a primit, la sosirea in Republica Moldova, un sms cu textul Bine ati venit in Romania

Vicepremierul Rusiei, Dmitri Rogozin, a comentat pe retele de socializare ca, imediat dupa venirea in Republica Moldova, a primit, in momentul conectarii la retelele locale, un mesaj ciudat in care i se spunea Bine ati venit in Romania, relateaza presa de la Chisinau, citata de Mediafax.

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin, in vizita oficiala in Republica Moldova

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin incepe, marti, o vizita de doua zile in Republica Moldova. El va avea intrevederi cu premierul moldovean Pavel Filip si cu ministrul Economiei Octavian Calmac.

Protest la Chisinau impotriva vizitei vicepremierului rus Dmitri Rogozin in Republica Moldova

Un protest impotriva vizitei efectuate in Republica Moldova de catre vicepremierul rus Dmitri Rogozin a fost organizat marti de Clubul Studentilor Liberali pe aeroportul international din capitala republicii, informeaza Radio Chisinau, .

Republica Moldova, pe lista tarilor in care poti sa mergi in vacanta fara teama unui atentat terorist: O destinatie care merita sa fie vizitata

Alegerea unei destinatii de vacanta a devenit din ce in ce mai dificila din cauza ultimelor evenimente care au crescut gradul de terorism in mai multe tari. Jurnalistii publicatiei Daily Mail promoveaza intr-un articol cele mai sigure si interesante destinatii turistice, printre care si Republica Moldova.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2843 seconds )