Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vicepremierul Turcan: Viorica Dancila sa se gandeasca in sfarsit la cat rau a facut romanilor atunci cand a calcat in picioare esenta acestei natiuni - Tricolor, Constitutie, Morala

B1 B1,
Vicepremierul Turcan: Viorica Dancila sa se gandeasca in sfarsit la cat rau a facut romanilor atunci cand a calcat in picioare esenta acestei natiuni - Tricolor, Constitutie, Morala

Vicepremierul Raluca Turcan a indemnat-o pe Viorica Dancila, vineri, sa se gandeasca in sfarsit la cat rau a facut romanilor atunci cand a calcat in picioare esenta acestei natiuni: Tricolor,. continuă pe B1

Gestul pe care l-a facut Viorica Dancila la sfarsit de campanie electorala. Ce cadou a vrut sa-i ofere adversarului sau, Iohannis

Viorica Dancila a tinut un nou discurs, vineri seara, in cadrul caruia l-a mentionat din nou pe presedintele Klaus Iohannis. Candidata PSD la alegerile prezidentiale a spus ca daca seful statului ar fi fost prezent, i-ar fi oferit trei cadouri: tricolorul Romaniei, Constitutia Romaniei si Biblia. Viorica Dancila a vrut sa ii faca trei cadouri .

Cat timp a vorbit Viorica Dancila fara pauza, la prima conferinta: Vreau sa devina un obicei!

Viorica Dancila i-a surprins de-a dreptul pe unii romani la dezbaterea sa cu discursul. Mai mult decat atat, a batut un record cu timpul in care a vorbit cu jurnalistii. Cat a stat de vorba candidatul PSD la alegerile prezidentiale cu ziaristii? Viorica Dancila, conferinta maraton. Cat a vorbit aceasta fara pauza? Conferinta de presa .

A fost Liviu Dragnea un om bun sau rau pentru Romania. Ce crede Viorica Dancila: Ne asumam

Viorica Dancila, candidata PSD la alegerile prezidentiale, a fost intrebata de jurnalistii prezenti la Palatul Parlamentului daca Liviu Dragnea a fost un om bun sau rau pentru Romania. Totusi, fostul premier.

Viorica Dancila (PSD): Judecati candidatii in functie de ce au facut pentru voi si cat respect v-au aratat

Viorica Dancila, reprezentanta PSD in finala prezidentialelor, le-a cerut, vineri, romanilor sa-i judece pe candidati in functie de ceea ce au facut pentru ei in acesti ani si cat respect le-au aratat,.

VIORICA DANCILA, MESAJ PENTRU ROMANI: Judecati-i pe cei care va cer votul in functie de ce au facut pentru voi

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, le-a cerut, vineri, romanilor sa-i judece pe cei care vin si le cer votul, in functie de ceea ce au facut pentru ei in acesti ani si cat respect le-au aratat.

Viorica Dancila si protestul de pe 10 august: cum si-a schimbat opinia inainte de alegeri

Cat timp s-a aflat la guvernare, Viorica Dancila a fost de parere ca protestul de pe 10 august 2018 a fost o lovitura de stat impotriva PSD. Un an mai tarziu, inainte de alegeri, si-a schimbat opinia la 360 de grade. Daca vrei sa analizezi in tihna schimbarea radicala de opinie pe care o produce .

Viorica Dancila, despre limba engleza: Mi-e teama de multe ori sa nu fac o greseala. Nu vorbesc perfect

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, sustine ca in cei noua ani in care a activat ca europarlamentar la Bruxelles nu a avut translator. in noua ani, cat am fost.

Viorica Dancila si sotul ei, moment de sinceritate asumat de PSD. Cum s-au cunoscut. Am luat-o cu caruta de la gara!

Viorica Dancila si sotul sau au avut un prim moment de transparenta completa. Cei doi au dezvaluit momentul in care s-au mutat impreuna si episodul de neuitat de cand candidatul de la PSD la prezidentiale a luat viata de la capat, la tara. Viorica Dancila si sotul ei, interviu sincer Viorica Dancila nu a povestit .

Ce studii are Viorica Dancila si in ce specializari are competenta. Cum a ajuns in PSD

Viorica Dancila si Klaus Iohannis se lupta pentru Palatul Cotroceni, iar specializarile si competentele celor doi candidati la alegerile prezidentiale au fost subiect de discutie pentru alegatori in ultima perioada. Multi au vrut sa afle ce studii are Viorica Dancila si cum a reusit sa intre in PSD. Ce studii are Viorica Dancila si in .

Viorica Dancila, o noua dezbatere inainte de turul doi al alegerilor prezidentiale. Cine participa

Viorica Dancila organizeaza astazi o noua dezbtaere, in penultima zi de campanie electorala pentru cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale. La acest eveniment, Viorica Dancila si PSD ii invita din nou pe reprezentantii mass-media la un dialog deschis, in care aceasta isi va prezenta, pe larg, programul de prezidentiabil. Viorica Dancila, o noua dezbatere .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )